21.9 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 3:05
- Reklama -
DomůLifestyleDo Varů dorazila i Jiřina Bohdalová: Po těžké nemoci vypadá fantasticky

Do Varů dorazila i Jiřina Bohdalová: Po těžké nemoci vypadá fantasticky

Legendární herečka Jiřina Bohdalová o svých zdravotních problémech dlouho mlčela. Často jen říkala, že jí zkrátka nebylo dobře. Nakonec prozradila, že prožila plicní embolii. Některá média spekulovala, že takřka utekla hrobníkovi z lopaty. Když se ukázala na festivalu v Karlových Varech, vypadala fantasticky. Vypadá to, že už jí je mnohem lépe.

Primář pražské Nemocnice na Homolce Petr Neužil před 3 týdny prozradil, že Jiřina Bohdalová byla opravdu vážně nemocná. „Začátkem roku 2023 prodělala plicní embolii a byly to dva týdny, kdy jsme o ni bojovali, kdy ona taky prošla určitým peklem a ta silná osobnost a její kořínek, ona má nezdolnou energii, nám pomohla dostat ji z kritického stavu a je ve vynikající kondici,“ řekl lékař.

Jiřina Bohdalová před hotelem Pupp (foto: Herminapress)

To potvrdila sama Bohdalová, když se ukázala na filmovém festivalu v Karlových Varech. Rozdávala úsměvy na všechny strany a společenskou událost si užívala plnými doušky.

Příčinou embolie měly být déle trvající zdravotní problémy. Kvůli nemoci zrušila také letošní divadelní sezónu. O svém návratu však musí ještě popřemýšlet. Možná už bude jen odpočívat a užívat si klidu a pohody. Už v roce 2022 skončila v nemocnici se zlomeným obratlem. Má za sebou tak náročné roky.

V květnu oslavila 92. narozeniny. Její dcerou je Simona Stašová, která byla své mamince celou dobu oporou. Stejně tak vnukové Marek a Vojtěch, kteří se prý u babičky střídali a pomáhali jí.

Snad už je všechno v nejlepším pořádku!

Zdroj: iDNES.cz, wikipedia.org, redakce

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů