DomůLifestyleNaštvaná Burešová už nechce dávat rozhovory. Televizi tím prý moc nepotěšila

Naštvaná Burešová už nechce dávat rozhovory. Televizi tím prý moc nepotěšila

Před pár dny si Eva Burešová udělala legraci, že zatímco její kolegové natáčí u moře, ona tvrdne v ateliérech, kde je sto stupňů. Ať už chtěla nenápadně naznačit, že klidně s rodinou někam vyrazí, nesetkalo se to s pochopením. Televize Prima také upozornila na to, že jí nedávno produkovali turné.

Jedním z prvních, kdo na vyjádření Burešové upozornil, byl Blesk. „Zdravím všechny diváky televize Prima a chtěla bych pozdravit taky vedení. A říct jim teda, že tady, jak se koukám, Sára Sandeva, Nováková, všechny tyhle hvězdy točí prostě někde u moře. Klus točí taky tady někde u jezera na chatách. A já tady u vás točím seriály už šest let a jsem v ateliérech, kde je sto stupňů. A taky bych chtěla připomenout, že letos mám třicátiny a že bych si zasloužila nějaký seriál někde třeba, já nevím, ve Španělsku u moře. A ne, že mi dáte zelený plátno jenom. Děkuju. Prosím,“ spustila Burešová na sociálních sítích.

Eva Burešová jako Týna Popelková ve Slunečné (foto: se souhlasem FTV Prima)

Televize produkovala turné

Vedení FTV Prima na to reagovalo se slovy: Vedení televize je potěšeno přáním Evy zúčastnit se příštích natáčení seriálů a pořadů v zahraničí. Určitě na ni v tomto ohledu budeme v budoucnu myslet. Věříme, že jsme jí letos udělali radost úspěšným koncertním turné po celé České republice, které jsme pro ni zprodukovali.“

Evu celá kauza (za kterou si může sama) tak rozzuřila, že už prý Blesku žádný rozhovor nedá. Jenže to podle webu Expres.cz nepotěšilo vedení Primy, které na herce apeluje, aby s médii komunikovali. Vypadá to, že tohle je pro Burešovou vskutku zapeklitá situace!

Ona sama má prý na natáčení mnoho výhod. Nejdřív natáčela těhotná, pak jí byl umožněn odchod i brzký návrat… Když se její herecký partner Robert Urban do ZOO nevrátil, dostala nového – Tomáše Kluse. Viky Janečková jí také připadala nudná – tak ji scenáristé přepsali.

Chápeme, že to měl být asi sarkastický vtípek – ale vyplatí se Burešové vůbec?

Zdroj: blesk.cz, Instagram, expres.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů