20.4 C
Prague
Sobota, 27 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůZajímavostiZáletník Petr Kolečko: Další aférka se zrzavou herečkou

Záletník Petr Kolečko: Další aférka se zrzavou herečkou

Námět, který už nemůže být Čechům bližší, zvolila skupina Prima pro nový seriál, který v těchto dnech vzniká pod rukama režiséra Michala Suchánka. Populární herec, režisér a v tomto případě také autor scénáře vsadil na oblibu Čechů v chataření. Do připravovaného osmidílného seriálu Chataři ze Švihova obsadil i Petra Kolečka. Ten bude mít techtle mechtle se zrzkou. Jako v životě!

Češi jsou národem chatařů, vlastní chatu nebo chalupu k odpočinku využívá pětina českých rodin. Nyní se mezi ně počítá i Adéla Gondíková, Jiří Langmajer, Richard Genzer, Linda Rybová, její děti Josefína a František Prachařovi, Igor Chmela, Jana Janěková, Matěj Dadák, Berenika Suchánková, Milena Steinmasslová, Petr Vršek, Vladimír Škultéty, Iva Pazderková i Petr Kolečko.

Chataři ze Švihova vynikají komikou, s jakou popisují život a vztahy chatařů v chatové oblasti Švihov. „Myslím si, že jsem to psal z nějaké vypočítavosti, protože Češi jsou chatařením postižení. Měl jsem pocit, že to prostředí, zákonitosti chataření a životní styl chatařů každý zná. Náš seriál je hlavně o charakterech lidí, chatařů, kteří se setkávají na jednom místě, ale jejich životy, životní hodnoty a postoje jsou různé. Vycházel jsem z toho, co znám, postavy mají reálné předobrazy,“ říká Michal Suchánek s tím, že některé role psal hercům na tělo.

Podoba čistě náhodná

Do role proutníka z Prahy s ryšavou temperamentní partnerkou obsadil režiséra Petra Kolečka. Tady je ale podoba čistě náhodná. „Petr Kolečko je pro mě velký herecký objev. Asi to bude vypadat, že je mu ta role psaná na míru, je tam docela dost věcí, které si prožil, ale pravda je taková, že já jsem to psal dávno předtím, než se mu přihodily,“ prozradil Michal Suchánek. Kolečkovu partnerku ztvárnila Iva Pazderková.

Osud si tak s Kolečkem hezky zažertoval. Vždyť to není tak dávno, co žil s Denisou Nesvačilovou, kvůli které opustil Anetu Vignerovou a syna Jiříka. Po čase se k nim vrátil a modelku si dokonce vzal.

Zdroje: redakce, Blesk, Prima

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů