6.3 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 8:04
- Reklama -
DomůLifestyleSvarinská má za sebou těžké časy. Zemřela jí maminka, útěchu našla až...

Svarinská má za sebou těžké časy. Zemřela jí maminka, útěchu našla až u Holubové

Oblíbená herečka Kristína Svarinská to v životě neměla jednoduché. Před několika lety jí zemřela maminka, kterou měla dokonce najít právě její dcera. Ženský vzor jí v životě opravdu chyběl. Nakonec ho našla při natáčení filmu Střídavka, kde se sblížila s Evou Holubovou. 

Kristína Svarinská se divákům nedávno představila jako manželka Standy Pekárka v úspěšné Volze. Málokdo však ví, že má za sebou těžké chvíle. Se smrtí maminky se dlouho nemohla vyrovnat. 

„Podporovala mě ve všem, byla nejvěrnější fanoušek. Měla vždy informace o všem, co se kolem mě šustne, a sbírala všechny články a rozhovory, které o mně vyšly. Byla taková sběratelka,“ vzpomíná na podporu od maminky herečka. 

„Velmi dlouho jsem to popírala, trvalo, než jsem si dovolila uvědomit, co se stalo. Roky jsem si věci nepřipouštěla, zahrabala jsem je a tvářila se, že se vlastně nic neděje. Jenže ono to člověka doběhne,“ vzpomíná herečka na těžké období svého života.

Eva Holubová v seriálu Slunečná (foto: se souhlasem FTV Prima)

Tak jsem začala chodit na terapie. Ze začátku to bylo náročné, dnes tomu říkám mentální fitko. Pro člověka je přece důležité pochopit sám sebe, naučit se přijmout sám sebe se všemi zkušenostmi a událostmi, kterými si projde. Ne vždy umí být okolí tím nejlepším poradcem, protože chybí odstup, kdežto nezávislý pozorovatel dokáže brnknout na úplně jinou strunu,“ rozpovídala se o náročném životním období pro Novinky.cz.

Sama prý vždy tíhla ke starším ženám. Když se potkala při natáčení Střídavky s Holubovou, našla zřejmě svou druhou maminku. Dámy si neustále píšou, něco probírají. Na natáčení si potykaly takřka ihned. „Vnímám jako velký přínos vytvářet si vazby na bázi matka a dcera odjakživa, po smrti maminky to potřebuji ještě víc,“ řekla herečka.

„Při čekání na záběr jsme spolu začaly mluvit o našich maminkách a během chvilky jsme zjistily, že máme velmi podobné osudy. Od té chvíle to bylo jen naše natáčení.“ 

Zdroj: Novinky.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů