DomůLifestyleLeichtová z Agrometalu řeší finanční potíže. Nemít prachy už někdy dost vadí, říká

Leichtová z Agrometalu řeší finanční potíže. Nemít prachy už někdy dost vadí, říká

V novém seriálu Agrometal ukáže Kristýna Leichtová své vnady, ve skutečnosti má však velké starosti. V Ostravě si otevřela dětský koutek, kterému však dochází finance. Mladá herečka přiznala zoufalství. Už jí prý docházejí síly.

Když Kristýna Leichtová přiznala, že má problémy, fanoušci jen marně tápali, co se stalo. Herečka nedávno rozjela vlastní byznys, kterému se však zatím příliš nedaří. V Ostravě založila Koutek světa, který měl dokonce rodičům poskytnout i hlídání. Konají se v něm také různá školení, akce či kurzy.

Podnikání se nedaří

„Koutku světa rapidně dochází finance. Vzhledem k tomu, že to jsou především moje finance, tak mně dochází finance. Jasně že nemít prachy nevadí, ale někdy už to fakt vadí. Děláme všechno možné, vymýšlíme nové věci, jsme dostupnější, hledáme dotace a možnosti, ale fakt to vyčerpává a fakt v tom není ani za nehet svobody,“ přiznala herečka. 

„Teď už máme trošku větší návštěvnost, ale brodíme se v tom, že na začátku ta návštěvnost nebyla taková, jakou jsme očekávali. Nechceme se tak teď jenom spoléhat na návštěvnost a začali jsme ještě vyvíjet kreativní materiály pro děti. Problém je trošku v tom, že jsme zřejmě neodhadli tu Ostravu. Než se o nás lidé dozvěděli, trvalo to, a přestože sídlíme v centru, to centrum je tu trochu prázdné,“ potvrdila manažerka projektu. 

Leichtová hledá štěstí

Nakonec se rozhodla Leichtová založit dobrovolnou sbírku. „Ach jo. Já chci bejt šťastná! A svobodná ve svém rozhodnutí a práci. A nedaří se mi to. Sakra už rok se mi to nedaří!!! Vím, že dělám správnou věc! Ve správnou chvíli a pro lidi kteří to chtějí a potřebují, ale padám hlouběji, než jsem si dokázala představit!“ přiznala. „Ztrácím sílu nejen po pracovní stránce, ale i po rodinné a lidské. Už je to úmorný a je toho moc. Vzlyk.“

Ještě se však nevzdává. „Nicméně tomu našemu Světu moc věřím, myslím si, že má smysl a nechci ho pustit. Ale jsem z toho unavená a chci mít víc volna na rodinu a na sebe…“

Snad bude brzy lépe!

Zdroj: Instagram, expres.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů