4.8 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 8:04
- Reklama -
DomůLifestyleUž je tak slavná, že kolem sebe potřebuje tým: Burešová má maskérku,...

Už je tak slavná, že kolem sebe potřebuje tým: Burešová má maskérku, stylistku, bodyguarda i chůvu

Eva Burešová je jednou z našich nejobsazovanějších hereček. Nejen, že hraje v seriálu ZOO, splnila si také sen o vlastním turné a září po boku Hynka Čermáka v muzikálu The Bodyguard. Proto musela přistoupit k ráznému kroku. Najala si ochránce, který je zároveň jejím osobním řidičem.

Někdy je to s obdivovateli zkrátka těžké! Potvrdil to Evin manažer Josef Ducký, který je zároveň PR specialistou televize Prima. „Fanoušci Evu milují a někteří z nich občas nerespektují pravidla, která jsou daná. Snaží se k ní dostat co nejblíže nebo se jí dotknout,“ prozradil

Burešová má chůvu

Doma má Eva dva syny. A zvládnout mateřství i kariéru – to zkrátka není žádný med! Proto se o ni starý tým profesionálů. Má maskérku, stylistku i ochránce. Ten je zároveň jejím osobním řidičem. „Je s ní na každém kroku ve městě, ve kterém zrovna vystupuje. Dělá jí i osobního řidiče, takže Evu vozí na hotel a do koncertních hal,“ doplnil její manažer. 

Zároveň také vyvrátil spekulace, že bodyguard hlídá i její dva syny. Burešová má z předchozího vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným syna Nathaniela, s kuchařem Přemkem Forejtem má syna Tristana Williama. „Oni s ní nejezdí. Eva má chůvu, nebo jí pomáhá s hlídáním maminka. Nemá strach o život, je to jen preventivní opatření,“ dodal Ducký.

Eva Burešová se vrátila do seriálu ZOO (foto: se souhlasem FTV Prima)

Viky Janečková v ZOO sklízí kritiku

S návratem do ZOO to však není jednoduché. Burešová se totiž objevila na obrazovkách bez Roberta Urbana, který hrál soudce Petra Kříže. Nedávno prozradil, že už ho diváci neuvidí – s Primou chystá nový projekt. Dějová linka Viky Janečkové se tak stala vcelku absurdní. Je z ní máma samoživitelka, krachuje jí firma, v posteli se probouzí vedle fotografa Filipa Jandy, a kromě peněz stále shání i někoho, kdo by jí pohlídal syna Péťu. Z velké lásky se tak stala tragédie o ženě, která nezvládá vůbec nic. To o sobě Burešová ve skutečnosti rozhodně říct nemůže!

Zdroj: seriál ZOO, CNN Prima News

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů