2.4 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůOsobnostiBurešová ze ZOO: Snad to s ní dobře dopadne

Burešová ze ZOO: Snad to s ní dobře dopadne

Jednou už ronila potoky slz. Herečku ze seriálu ZOO Evu Burešovou před časem nechal partner, hudebník Michael Krásný. Stalo se to jen chvíli poté, co porodila jejich syna Nathaniela. Teď se podle mnohých bojí, že přijde podobný scénář.

Michael Krásný se zachoval ošklivě. Místo rodiny si vybral kariéru a odletěl do USA. Burešová zůstala se synem sama a neměla to vůbec jednoduché. Naštěstí je silná osobnost a z problémů se dostala. Teď se ale minulost do značné míry opakuje. S Přemkem Forejtem všechno vypadalo jako dokonalost sama. Porodila mu syna Tristana a podle všeho si malovala, že přijde svatba. Jenomže se spletla. Známý šéfkuchař a propagátor McDonalda ji o ruku stále nepožádal.

Takhle si to nepředstavovala

Není se čemu divit, že podle jejích přátel ji napadají černé myšlenky. Podobnost s Krásným je totiž opravdu velká. Forejt sice neodletěl za moře, ale hodně času tráví v Olomouci, kde vede svoji luxusní restauraci. Jasně, musí se ohánět. Vždyť na jejich dům v obci Struhařov u Benešova mají hypotéku. Zřejmě i proto musela Burešová brzy po porodu zase do práce. Přesto si to takhle herečka podle všeho nepředstavovala. Když ji nedávno vyfotili, jak si vybírá svatební šaty, už to vypadalo, že se Forejt konečně rozhoupal. Ukázalo se však, že šaty zkoušela z jiných důvodů.

Vzala si toho na sebe moc?

Burešová zmeškala i nedávnou premiéru muzikálu Bodyguard. Diváci se na ni těšili marně. Prý šlo drobné nachlazení. Nebo si toho na sebe vzala zkrátka příliš a přestává stíhat. Nebylo by se čemu divit, její tempo je opravdu zběsilé. Nezbývá než doufat, že se Přemek Forejt brzy chytí za nos a jejich rodina bude kompletní i se svatebním „razítkem“.

V opačném případě by se totiž klidně mohlo stát, že si herečka postupem času najde někoho jiného, kdo její touhy vyplní. Nebo si bude potřebovat prostě jen ulevit, vyplakat se někomu na rameni. Což samozřejmě může dopadnout jakkoli. Nakonec, nebylo by to poprvé, kdy se z kamaráda a „vrby“ stal milenec či dokonce partner. Snad to s ní nakonec všechno dobře dopadne. Přejí si to i její fanoušci na sociálních sítích.

Zdroje: redakce, Nova, Blesk

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů