DomůOsobnostiPecháčková ze ZOO prozradila, jak má vypadat ideální chlap

Pecháčková ze ZOO prozradila, jak má vypadat ideální chlap

Herečku Michaelu Pecháčkovou znají diváci z primáckého seriálu ZOO. Málokdo ale ví, že Michaela už několikrát seděla v castingové porotě soutěže Muž roku a pomáhala vybírat adepty na finálovou dvanáctku. Nejinak tomu bylo i letos.

„Doufám, že tady budou zase sympatičtí kluci, kteří nejsou jenom hezcí, ale mají to v hlavě i srovnané. Chci, aby budoucí finalisté měli hezký úsměv, charisma, byli příjemní a uměli se chovat. To pak odpustím i to, že zrovna nemají míry modelů. To je moje očekávání a doufám, že se naplní,“ uvedla mladá herečka na castingu Muže roku.

Na jaře neuschnu

Míša přiznala, že ona zatím kluka, s kterým by jí bylo dobře, nenašla. Ale že by na velikonoční pomlázku nikdo nepřišel, strach nemá. „Na jaře určitě neuschnu, i když mi nepřipadá fér, že holka dostane od kluků na zadek. Jako malá jsem na koledu chodila, protože jsem chtěla čokoládu a vajíčka. Od určité doby ten svátek beru jen jako svátky jara. Nejradši Velikonoce slavím s rodinou na chalupě, nabarvím vajíčka a čekám. A když nikdo nepřijde hodovat, jistí to tatínek,“ smála se Míša Pecháčková.

Spokojený prezident soutěže

Prezident soutěže Muž roku David Novotný byl spokojený, protože o soutěž je mezi muži nebývalý zájem a za každý názor porotců je rád. „Rok od roku se hlásí čím dál tím víc mladých mužů. Mají zájem získat novou zkušenost a něco pro to dělají. To je velký přínos. Vítězové potom reprezentují republiku na světových soutěžích a nevedou si špatně,“ uvedl David Novotný, který do castingové poroty pozval také herečku Jitku Sedláčkovou, moderátorky Zuzanu Bubílkovou a Lenku Špillarovou z Nového dne, producenta Gabriela Grillottiho, zpěvačku Annu Julii Slováčkovou a další.

Finálovou dvanáctku soutěže Muž roku pak představí David Novotný 5. června na tiskové konferenci. Kdo bude letošním nejsympatičtějším Mužem roku 2023, se dozvíme 25. srpna při finále v Městském divadle Jozefa Čížka v Náchodě. 

Zdroje: organizátoři soutěže Muž roku

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů