8.8 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůZajímavostiPřehnal to s dívkou lehkých mravů a zemřel. Příčina smrti extrémní orgasmus

Přehnal to s dívkou lehkých mravů a zemřel. Příčina smrti extrémní orgasmus

Poslední jízda jeho života byla opravdu divoká a užil si ji doslova do poslední vteřiny. Pětatřicetiletý Charles Majawa se odebral do říše vládce podsvětí Hádése poté, co to „trochu přehnal“ s dívkou lehkých mravů. Příčina smrti vypovídá o všem – extrémní orgasmus.

Zaplatit si prostitutku je pro muže jistota, že si téměř pokaždé užije. Samozřejmě pokud vše funguje, jak má. Ovšem ne vždy je návštěva sexuální pracovnice zárukou šťastného konce. Charles Majawa z města Phalombe v Malawi, což je vnitrozemní stát jihovýchodní části Afriky, už o svých zážitcích chlapům v hospodě vyprávět nebude, informuje web Daily Star.

Dívalo se skoro celé město

Lékařská zpráva neuvádí, jestli měl nějaké zdravotní potíže. V každém případě příčina smrti je popsána jako „extrémní orgasmus“. Potvrdil to i lékař z Migowiho zdravotního střediska, který jeho tělo pečlivě prohlédl.

„Ztratil vědomí při sexu se ženou v obchodní čtvrti města a krátce poté zemřel,“ uvedl ve své zprávě policista Innocent Moses. Zároveň píše, že než prostitutka neštěstí oznámila, několik desítek minut situaci konzultovala se svými kolegyněmi, na nebohého Charlese se prý přijely podívat „dámy“ i ze vzdálené části města.

Jako kdyby sportoval

Jak to tedy vypadá, Majawa neměl šanci na přežití, která se samozřejmě snižovala každou vteřinou, kterou zůstal bez odborné pomoci. „Extrémní orgasmus“ měl podle lékařské zprávy způsobit prasknutí cév mozku, což nevyhnutelně vedlo ke smrti.

„Opravdu se to může stát a není to zase až tolik neobvyklé. Je možné, že se dotyčný pán „posilnil“ modrou pilulkou nebo něčím podobným. Sex je jako každá jiná aktivita, v mozku se odehrávají podobné procesy. Takže totéž se mu mohlo stát třeba při běhu nebo v posilovně,“ vysvětluje pro ČeskoŽivě MUDr. Jan Kratochvíl.

Zdroj: Daily Star, MUDr. Jan Kratochvíl

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů