DomůOsobnostiJitka Sedláčková přiznala, že má na mladé kluky vysoké nároky. A promluvila...

Jitka Sedláčková přiznala, že má na mladé kluky vysoké nároky. A promluvila o Töpferovi

Po roce se opět rozjel další ročník soutěž mužské krásy a sympatií Muž roku 2023. Porota doplněná o tváře známých osobností vybírala v prvním castingové kole vhodné adepty na finalisty soutěže Muž roku. A přestože herečka Jitka Sedláčková spěchala do divadla, několik mladých mužů si stačila vyzpovídat.

„Mám na ty mladé chlapy docela vysoké nároky, a to nemám zrovna na mysli sílu a svaly. Z toho, co jsem viděla, mne jeden hodně zaujal, jak mluvil a přemýšlel. Chápu, že ti muži musí mít nějaké fyzické dispozice, ale když je k tomu ještě bystrá hlava a hezké vystupování, je to fajn. Muž je pro mne hrdina, ochránce a obdivuji je, ale miluji, když jsou přirození a sví,“ uvedla oblíbená herečka na castingu Muže roku.

Telefonát s bulvárem

Jitka Sedláčková sice vybírala Muže roku, ale svého muže s velkým „M“ má doma. S partnerem Pavlem Töpferem mají krásný vztah a dokonce se vedou řeči, že ti dva jsou už manželé. „Tuhle fámu zapříčinil jeden ošklivý článek v bulváru, plný dohadů a fabulací. Spojila jsem se s tou redakcí a vysvětlovala jsem jim, že místo toho, aby ten křehký a krásný vztah povýšili a vyzdvihli to, co je na něm krásné, tak ho dehonestovali. A moje poslední otázka byla: A jak vy víte, že si mne už dávno nevzal? A tím to začalo! Druhý den vyšel článek, že jsem vdaná,“ vysvětlovala Jitka Sedláčková vznik šířících se drbů.

Na druhou stranu tajemně dodala, že ta veselka možná přeci jen bude: „18. března jsem měla narozeniny, byla to krásná oslava a já řekla, že příští rok v tuto dobu chci mít svatbu. Pavel mlčel a pak odpověděl, že se k tomu vyjádří. Tak pravda je, že vdaná nejsem a uvidíme, co se stane 18. března příští rok.“

Zdroj: soutěž Muž roku

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů