3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůOsobnostiPřecenila Eva Burešová své síly? V muzikálu The Bodyguard ji diváci hledali...

Přecenila Eva Burešová své síly? V muzikálu The Bodyguard ji diváci hledali marně

O tom, že je Eva Burešová superžena, není pochyb. Sotva pár měsíců po tom, co porodila druhého syna Tristana Williama, už naskočila zpátky do práce. Znovu natáčela, zkoušela muzikál, připravovala turné. Fanoušci ji zkrátka milují! Jenže tělo si řeklo o odpočinek a Eva musela ulehnout do postele.

Pomalu začínají představení našeho muzikálu The Bodyguard a někteří z vás mi psali, proč jsem nehrála. Pravda je taková, že se mě chytla nějaká mrška, která mi byla popsána jako zánět průdušek, a tak s ní bojuju. Už skoro týden. A hrdě. Věřte mi, že slyšet mě zpívat v tom stavu byste sami ani nechtěli,“ sdělila Eva svým fanouškům na Instagramu s dodatkem, že herci a zpěváci přiznávají nemoci jen velmi neradi.

Představení jsou na dlouho očekávaný muzikál dlouhou dobu vyprodaná, sem tam zbývá pár vstupenek. Hlavním lákadlem je právě Burešová, spolu s ní i Hynek Čermák, Tereza Mašková, Dasha, Oskar Hes, Richard Genzer, Pavel Nečas nebo David Suchařípa.

Diváci se mají ještě na co těšit!

Evě se loni v létě narodil druhý syn Tristan William Forejt, kterého přivedla na svět s kuchařem Přemkem Forejtem. Trvalo to jen pár měsíců – a už začala znovu natáčet seriál ZOO. Diváci přímo volali po jejím návratu, byla to pro ni jedinečná příležitost. Také začala zkoušet hlavní roli v připravovaném muzikálu The Bodyguard a rozhodla se, že si ke třicetinám nadělí turné. 

Někteří fanoušci už dříve varovali, že takové zběsilé tempo kojící ženy, spolu s péčí o rodinu, dům i psa, může mít nepříjemnou dohru. Ta se dostavila právě před muzikálovou premiérou. Eva ale diváky ujistila, že bude brzy fit. „Pomalu však už do divadla naskakovat budu, jelikož si to taky potřebuji zkusit,“ těší se na novou roli.

Zdroj: Instagram, wikipedia.org

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů