4.8 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůOsobnostiVašek Matějovský po návratu ze Survivoru: Soňa je lehce zhrzená, proto mluví

Vašek Matějovský po návratu ze Survivoru: Soňa je lehce zhrzená, proto mluví

Není snad žádný fanoušek drsné reality show Survivor, kterému by utekl hlučný návrat odpadlíka z kmene Hrdinů, podnikatelky Soni Sedláčkové. Často se vyjadřuje k dění na ostrově, Vaška Matějovského označila takřka za svého úhlavního nepřítele, který s ní ani nepromluvil, neodpustila si ani poznámku ke vznikajícímu vztahu Andrey a Pítra. Matějovský se jí ale tak trochu vysmál se slovy, že je zřejmě „lehce zhrzená“.

Vašek Matějovský dal jeden z největších rozhovorů po svém návratu pro Refresher. Tam také přiznal, že se ještě stále léči se zdravotními komplikacemi, které byly důvodem jeho odchodu z ostrova. S pochroumaným kolenem už ale do zahraničí letěl – k překvapení moderátorky Anety Kratochvílové přiznal, že se kdysi zranil při sexu. Nakonec ho právě takové zranění stálo účast v soutěži. Musel se vrátit do Čech a podstoupit operaci.

Soňa moc mluví, to je ten problém

Vypadlá účastnice Survivoru Soňa Sedláčková způsobila poprask svým prvním příspěvkem na sociálních sítích, kde po svém návratu ze Survivoru tvrdila, že celebrity berou kokain, steroidy, touží být slavní, chybí jim duše… A další důležité informace, bez kterých by celý Instagram nemohl spát. Zmínila také Matějovského, který s ní prý ani nepromluvil. Následně smazala jméno Vaška i Andrey Bezděkové, což vypovídá tak trochu o tom, že si za svými slovy příliš nestojí.

Její touha se zviditelnit působí malinko směšně. Je to jako s těmi influencerkami, které ještě před pandemií vydělávaly statisíce na tom, že lidem ukazovaly, jak hledají sebe samu, uzdravují svůj vztah k sobě, hledají svoje niche nebo ten správný domov. Dnes už se hledají tak dlouho, že fanoušci přestaly hledat je.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu…

Slovenská podnikatelka rýpala tak dlouho, až jí lidé přestávali věřit. Když totiž o někom tvrdíte, že vás na ostrově šikanoval, pak k tomu přidáte další peprnosti a skončíte tím, že Andrea Bezděková přijela napravit vztah s Petrem Havránkem, uděláte zhrzeného odpadlíka spíše ze sebe. A to přiznal i Vašek Matějovský. Soňa si s lidmi v kmeni nerozuměla a její vyjádření vnímá herec jako lehkou zhrzenost, jak řekl ve zmíněném rozhovoru pro Refresher. Možná je zkrátka jen smutná z toho, že vypadla poměrně brzy. A měla bys vědět, Soňo, že co řekne Vašek v Čechách, to přece platí!

Vašek také zmínil, že to podle něj Pítr vyhraje, s Andreou prý ale žádný vztah nevzniká. To jistě uslyší Havránkova milovaná Gábi Gášpárová, která momentálně hojí zlomené srdce na výletní lodi na Jamajce. Opět ale ukázal Matějovský svou vstřícnost – k Soně se raději dále nevyjadřoval.

Zdroj: TV Nova, Survivor, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů