22 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 8:05
- Reklama -
DomůLifestyleTohle zabolí: Anička Lišková mizí z Ulice

Tohle zabolí: Anička Lišková mizí z Ulice

Se seriálem Ulice je Ljuba Krbová neodmyslitelně spjata. Jako Aničku Liškovou jí diváci vídají už dlouhých 18 let. Už několik měsíců se spekuluje, že je s rolí amen a herečku to trápí. Teď však přišla s překvapivým vyjádřením!

Je to jako konec jedné velké éry! Herečka Ljuba Krbová se rozhodla, že potřebuje zvolnit a odchází ze seriálu Ulice. Ne však nadobro. Nadále se bude čas od času v ději objevovat, protože na radikální řez za tak dlouhou životní kapitolou se ještě rozhodně necítí!

„Mám ráda, když mají věci skýtající potěšení nějakou kontinuitu. Vzhledem k tomu, že v Ulici jsem trochu jako v dlouhodobém angažmá, tak se scenáristy jsme se domluvili, že budu na střídačce. Ne tak často v ději. Myslím si, že bude prima vrátit se se silným příběhem, zajímavou zápletkou,“ řekla herečka pro Super.cz.

Anča si prožila nespočet životních karambolů (foto: se souhlasem TV Nova)

Pamatujete si ještě Anču před lety?

Ljuba Krbová nezačínala v Ulici zrovna pozitivně. Působila jako nesmělá dáma, když ale do Království hraček nastoupil Bedřich Liška, kterého propustili z vězení, začalo peklo. Aničce nejdřív vadilo, že má dělat s kriminálníkem, potom se ale bláznivě zamilovala.

Béďa ji tehdy nechtěl, a tak Anča vymyslela pomstu. Udala ho Boháčovi a řekla, že ji znásilnil. Nakonec vše dobře dopadlo, a i když se jejich cesty o mnoho let později rozdělily, prožili spolu pěkných pár let. Vychovali spolu také Bedřichova syna Frantu a adoptovanou Emu.

Zdroj: redakce, TV Nova, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů