17.1 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 12:05
- Reklama -
DomůLifestyleBude ze ZOO nekonečný seriál? Točit by se mělo i příští rok

Bude ze ZOO nekonečný seriál? Točit by se mělo i příští rok

Dříve se proslýchalo, že bude mít seriál ZOO stejný počet dílů jako Slunečná – tedy 160. Všechno by ale mohlo být jinak! Nový projekt Eliška a Damián totiž na nástupce úspěšného příběhu ze zoologické zahrady neaspiruje… A proč rušit něco, co zkrátka funguje?

„Seriál Eliška a Damián bude mít několik dvanáctidílných cyklů, to Zoo je trvalka, běžkyně na dlouhou trať. Prozatím to s ní vypadá tak, že se těsně před prázdninami 2024 dotočí zatím poslední díly, které se odvysílají do konce června. A pokud do té doby všechno půjde stejně jako dnes a nějak rapidně neklesne sledovanost, hned se podepíše pokračování. Damián a Eliška opravdu neslouží jako náhrada Zoo, ta jede dál,“ cituje Aha Online tajný zdroj z Primy.

Děti Viky milují (foto: se souhlasem FTV Prima)

Eva Burešová zůstává?

To ale vůbec nedává smysl. Původně bylo totiž řečeno něco zcela jiného. Předplatitelé Prima Plus už viděli 130 dílů. V televizi je to o pár méně. Do 160 tak zbývá 29 dílů, herci už znovu natáčí – a že by se těch třicet točilo až do příštího léta? To určitě ne. Navíc jsou některé už dávno natočeny. Objevuje se v nich ještě Albert, ačkoliv David Gránský celé léto netočil a věnoval se rodině.

Pro Evu Burešovou by to znamenalo, že má jistou práci. Měla prý přitom uvažovat nabídku na Nově. Není divu, kdyby o ní konkurenční televize stála. „Bureška stoprocentně dostane důležitou roli v navazujících projektech. Žádná jiná možnost tady ani není. Je to naše hlavní želízko v ohni, doplňuje tajný zdroj z Primy.

Kdo musí jezdit na tiskovky?

Na druhou stranu tohle „želízko“ nejezdí na většinu setkání s fanoušky, obvykle je tam Pecháčková, Petřeková nebo holky Černých, Burešová ale nikde. Je jasné, že má rodinu, dům, psa, partnera… Ale kdo ne? Tak proč ona tam může chybět a ostatní ne? Že už by si svých fanoušků tolik nevážila a brala vše jako samozřejmost?

Po neúspěchu Dobrých zpráv by dávala smysl, že Prima nechá seriál ZOO na televizních obrazovkách. Už po druhé totiž dokázali, že umí stvořit fenomén. Co se tam ale bude dít dál? Na to si ještě musíme počkat…

Zdroj: ahaonline.cz, Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů