DomůLifestyleVeronika Žilková připravuje stand-up o Stropnickém. Bude se jmenovat Moje první kopačky

Veronika Žilková připravuje stand-up o Stropnickém. Bude se jmenovat Moje první kopačky

„Je to úžasná nová zkušenost,“ říká dnes o rozvodu herečka Veronika Žilková. Její syn Vincent si z ní dělá legraci, že prožívá nové mládí. Nechala si narůst vlasy, na které si dříve už přišla stará, obléká na sebe krásné šaty, které zvýrazňují její postavu – a je surově upřímná. A možná proto za ní chodí ženy, které jí děkují.

Když se v létě Veronika Žilková potkala se svými fanynkami, chodily ji obejmout. Aby jí poděkovaly, že to, co prožívala při rozvodu s někdejším hercem, diplomatem Martinem Stropnickým, znají také.

Osudný e-mail

Ten se s manželkou rozešel po e-mailu a našel si náhradu – mladou Markétu Horňákovou, jeho asistentku. Dnes už si z toho Žilková nic nedělá a se synem Vincentem připravují stand-up, kde si z prvních kopaček, které dostala v šedesáti, udělá legraci. 

Dokonce teď natáčela v Turecku film o nevěře v diplomatickém prostředí. Byla to pro ni prý krásná práce – díky zkušenostem věděla, jak to má zahrát. Je vidět, že si dnes z těžkého rozvodu bere jen to pozitivní – a dokázala to otočit ve svůj prospěch. Jde z role do role, daří se jí.

Prioritou je teď Kordulka

Zároveň se nechala slyšet, že její prioritou je teď nezletilá Kordulka, které je mámou i tátou. Právě ona rozvod odnesla nejvíc. Se svým tátou údajně dodnes nekomunikuje. 

Žilková má i další důvod k radosti – dcera Agáta přivedla na svět její třetí vnouče, holčičku Rozárku Soukupovou. Babička sice ráda povozí, přesto se teď cítí být primárně mámou Kordule. Agáta na to má prý tatínky – a všichni tři jsou úžasní. Nejstaršího syna Kryšpína Dopitu má Hanychová s Mirkem Dopitou, dceru Miu s Jakubem Prachařem. Rozárka je dcerou mediálního magnáta Jaromíra Soukupa.

Na druhého zmíněného Jakuba Prachaře pěla Žilková ódy – s Agátou mají střídavou péči a on se prý o dceru stará fantasticky. 

„Někdy není lehké být matkou Agáty. A někdy je to fajn,“ nechala se slyšet. S dcerou mají báječný vztah, při rozvodu se Stropnickým jí byla oporou.

Agáta Hanychová jako moderátorka pořadu Máma nad věci v roce 2019 (foto: se souhlasem FTV Prima)

Spory s Prachařem jsou minulostí

Vypadá to, že staré spory už jsou zažehnány. Žilková sice nikdy snad neřekla, že by se s Jakubem hádala, je ale veřejným tajemstvím, že kvůli majetkovému vyrovnání při rozvodu s dcerou Agátou musela prodat rodinnou chalupu, kterou měli desítky let. Jen proto, aby její dceři zůstal dům na okraji Prahy. 

Zdroj: Face to Face, iDNES.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů