6.3 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 6:04
- Reklama -
DomůLifestyleUrban už se do ZOO nevrátí

Urban už se do ZOO nevrátí

Pokud jste netrpělivě čekali, zda se nakonec opravdu vrátí Robert Urban, zklameme vás. Slova o šťastném konci se nekonají – alespoň pro Viky ne. Pokud ho nenajde u fotografa Filipa, vedle kterého se teď často probouzí.

Robert Urban nečekaně prozradil, že už v ZOO hrát nebude. Důvodem je nový seriál, který televize Prima připravuje. Prý by ho bylo na obrazovkách moc. Natáčet se začalo v květnu, mělo by se jednat o fantasy. Bližší podrobnosti ještě nebyly prozrazeny. 

Už teď je však jasné, že se v seriálu bude prolínat minulost se současností – a Urban bude hrát historickou postavu. Dokonce kvůli tomu trénuje jízdu na koni a šerm. Možná, že se chystá vrátit k projektům jako byla První republika, kde si zahrál Fredyho. Stále sice zůstává jako prevít Dan v Ordinaci v růžové zahradě, na Petra už ale zřejmě nezbyl čas. Potvrdily se tak domněnky, že se nevrací kvůli pracovním závazkům jinde. Je však překvapením, že mu takový nabídla sama Prima – a nechala, aby se ze seriálu ZOO stal takový paskvil.

Petr se zamiloval do Alex (foto: se souhlasem FTV Prima)

Právě dějová linka soudce Petra Kříže totiž skončila velmi podivně. Ze spořádaného otce, který vychovával dvojčata, se stal nevěrník. Nemá zájem ani o jedno své dítě, a to čeká čtvrté se svou asistentkou. Neplatí alimenty, věčně na někoho nemá čas a momentálně žije v zahraničí.

Jeho bývalý partnerka Viky Janečková má ale zálusk na Filipa Jandu, kterého hraje Tomáš Klus. Možná právě u něj nakonec najde své štěstí. Že se ale Urban nevrátí vůbec, bude pro diváky nemilým překvapením. Celou dobu všichni čekáme, že to skončí svatbou jako ve Slunečné.

Zdroj: ElektROMAN, seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů