21.9 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 2:05
- Reklama -
DomůOsobnostiNahá dcera Madonny: Využíváš jediný talent, který máš. Stejně jako matka, vzkazují...

Nahá dcera Madonny: Využíváš jediný talent, který máš. Stejně jako matka, vzkazují jí lidé

Slavná Madonna v poslední době laborovala s nemocí, už se ale zdá být všechno v pořádku. Její dcera se tak zase mohla odvázat a ukázat své tělo. Lourdes Leon znovu dokázala, že svlékání je její velký koníček.

Být modelkou většinou chce nějaké proporce. Dokonalé křivky Lourdes Leon sice nemá, jenže je dcerou slavné maminky. A to se počítá o to víc. Navíc se nebojí ukázat prakticky cokoli. Jejím zatím posledním počinem je reklama na kabelky. Jak už jsme si u ní zvykli, bylo to to jediné, co ji „zahalovalo“. Na jednom snímku na sobě navíc neměla vůbec nic, kromě jakéhosi řetízku.

Lidé si neberou servítky

Dalo by se předpokládat, že fotky vzbudí pochvalné reakce. Stal se ale pravý opak. Lidé z ní příliš nadšeni nebyli. „Stejně jako matka využívá jediný talent, který má,“ píší lidé pod článkem na webu Daily Mail. Někteří lidé dokonce hodnotí její poprsí a tvrdí, že v tomto ohledu rozhodně jako mamka není. Na sociálních sítích si sama modelka komentáře pro jistotu vypnula.

Lourdes, často přezdívaná jako Lola, se narodila 14. října 1996 a nedávno pro magazín The Face přiznala, že měla celkem krušné dětství. Mluvila i o výprasku, pokud by „nesekala latinu“. Těžko říct, jak Madonna a otec modelky, herec Carlos Leon, její současné vystupování vnímají. Pokud ale o slavnou zpěvačku, ta jde často ještě dál.

Nikdy se toho nebála

Madonna je známá tím, že si v průběhu své dlouhé kariéry nechala pořídit mnoho různých fotografií od různých fotografů a umělců. Její portréty a obrazy byly publikovány v různých magazínech, alba zveřejněny na sociálních médiích a veřejně dostupných webových stránkách.

Jako ikona popkultury a módní ikona si zpěvačka často nechává pořizovat kontroverzní a umělecky náročné fotografie, které odrážejí její osobnost a kreativitu. Mnoho známých fotografů a umělců, jako je Steven Meisel, Herb Ritts, Annie Leibovitz a další, spolupracovalo s Madonnou na vytváření ikonických fotografií.

Zdroje: redakce, Daily Mail, The Face, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů