16.6 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůLifestyleDo ZOO míří moderátor pořadu Chcete být milionářem. Diváci tipují, že se...

Do ZOO míří moderátor pořadu Chcete být milionářem. Diváci tipují, že se zamiluje do vdovy Alice

V seriálu ZOO momentálně rodina Novotných oplakává smrt jejich milovaného tatínka Eduarda, který se nevrátil z výpravy v Thajsku. Pláče Anička, Alice i Sidonie. Nečekaně se však do děje vkrade nová postava, kterou ztvární Martin Preiss! A diváci tipují, že to bude právě vdova po Eduardovi, která se do něj zamiluje.

Souputník Adama Hrušky

Martin Preiss nastupuje jako Martin „Marty“ Pivoňka, jeden ze souputníků Adama Hrušky z dob jeho působení v Afghánistánu. „Věděl jsem, jak to tady chodí, a spoustu těch lidí tady znám léta. I tým v produkci, dělali jsme spolu na Krejzových, Sestřičkách, Dobrých zprávách… Zatím nevím úplně přesně, kam se moje postava vyvine. Jsou jisté náznaky, ale samozřejmě to nemůžu prozrazovat dopředu,“ tajemně naznačuje Preiss.

Už dříve se Martin Preiss proslavil nejen v hereckých rolích, ale také jako moderátor show Chcete být milionářem. Během jeho působení v soutěži se tam také objevil Viktor Kalivoda, přezdívaný lesní vrah, který vyhrál 320 tisíc. O několik měsíců později zabíjel.

Marek Taclík a Sabina Laurinová v seriálu ZOO (foto: se souhlasem FTV Prima)

Albert je bez práce

Moderovat se tentokrát nechystá a míří do rodinného seriálu. „Někdo mu padne do oka. Zaměří se na jistou osobu, ale kdo to bude, to si zatím nechám jako tajemství,“ prozrazuje o své roli.

A jisté je, že dostane místo Alberta v marketingu! Jeho představitel David Gránský se totiž rozhodl, že si dá od natáčení na nějaký čas pauzu.

Diváci tipují, že se nový Martin určitě zamiluje do Alice, protože je podobný Marku Taclíkovi. Že by dostala hned šanci na novou lásku?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů