17.3 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 9:05
- Reklama -
DomůLifestyleTehdy nezletilou Krejčíkovou nahá scéna v Ulici vytočila. Tvůrcům utekly i další chyby

Tehdy nezletilou Krejčíkovou nahá scéna v Ulici vytočila. Tvůrcům utekly i další chyby

Jedním z projektů, kde se populární herečka Aneta Krejčíková odhalila, je nekonečný seriál Ulice. Vůbec prý nevěděla, že se něco takového objeví ve vysílání. Bylo jí v té době teprve 17 let. Nejde však o jedinou chybu, která se v seriálu vysílaném od roku 2005 objevila.

„Milostnou scénou bych to ani nenazývala, zato mě dost vytočil výsledek. Tam totiž nic vidět být nemělo. Hrála jsem v holčičím volnějším pyžamu, aniž bych věděla, že se mi asi na vteřinu v záběru poodhalilo prso. Nikdo mě na to neupozornil, nevěděla jsem, že to prošlo do vysílání. Dozvěděla jsem se o tom až z novin, které to otiskly,“ prozradila Aneta Krejčíková své pocity z natáčení seriálu Ulice.

Jde o scénu z dubna roku 2009, kdy je v posteli (respektive na gauči) s Romanem Vojtkem, který hraje Hynka Urbana. Krejčíková měla mít pár dní před 18. narozeninami, slaví 29. dubna. Některé zdroje uvádí, že se epizoda vysílala poprvé 23. dubna 2009, což znamená, že ji rozhodně natáčela jako nezletilá.

Anglická Skyler

I další chyby se v populárním seriálu objevily. Diváci si všimli, že například Skyler, která má být z Nizozemska, vůbec nemluví holandsky. Celá rodina mluví vesele anglicky. Pravdou je, že už v roce 2018 zveřejnil denik.cz článek, ve kterém upozorňuje, že angličtina v Nizozemsku vytlačuje z univerzit rodný jazyk.

V seriálu to ale působí tak trochu podivně, protože jejich Chris mluví česky. Když zrovna promluví. Klidně tak mohli Frantovu přítelkyni, kterou dřív hrála krásná Sara Sandeva, povolat z Anglie. Nebo snad klidně z Ameriky, ale tam by Franta dojížděl trochu s obtížemi.

Markéta Stehlíková byla těhotná jedenáct měsíců… (foto: se souhlasem TV Nova)

Omluvou není ani původ hereček, které Skyler hrají. Zatímco Sandeva je původem z Makedonie, Michelle Hansen je z Dánska. To je sice blízko Nizozemska, nutno ale říct, že když postavu Skyler psali, o Hansen ještě ani zdaleka nevěděli. Sandeva totiž ze seriálu odešla až později, aby se nestala herečkou jedné role.

Představitel Franty Matyáš Valenta tehdy její volbu kvitoval. „Pokud chcete získat herecké renomé a image, což Sara chtěla, nemůžete setrvávat v jednom projektu moc dlouho. Kdybych byl v její kůži a chystal se vydat na hereckou dráhu, odešel bych také. Přestože mě natáčení Ulice baví, přestože tam ty lidi miluju, přestože jsem kmotr dítěte Adriana Jastrabana,“ prozradil Valenta.

Škatulata, škatulata…

Nejen Skyler produkce vyměnila. Postihlo to také postavu Adriany Peškové, kterou si nejdřív zahrála Dominika Kadlčková, později Šárka Vaculíková, dnes Krausová. Herec Vasil Fridrich naopak zazářil hned ve dvou rolích. Poprvé se objevil v roli právníka u dějové linky Libušky Nekonečné, kterou si zahrála Zuzana Vejvodová. Pak nastoupil jako zubař – záporná postava. A s lidmi si dost užil. Lidé mu říkali: „Vy jste tak odpornej!“

Nesmíme zapomenout ani na postavu, kterou hraje Markéta Stehlíková. Ta byla těhotná celých 11 měsíců. Samozřejmě, že za to může natáčecí pauza kvůli covidu. Ale stejně… V lednu 2020 oznámila radostnou novinku a porodila až v listopadu. Stejně gratulujeme!

Zdroj: ČSFD, TV Nova, iDNES.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů