14 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 6:05
- Reklama -
DomůLifestyleRoman Vojtek ze seriálu Ulice bude počtvrté táta

Roman Vojtek ze seriálu Ulice bude počtvrté táta

Populární herec Roman Vojtek z Ulice se pochlubil krásnou novinkou. S manželkou Petrou přivítají brzy na svět svého druhého potomka, dvě děti má Roman z předchozího manželství s Terezou Vojtkovou. Otcem se tak stane počtvrté!

S Petrou Vojtkovou vychovává představitel Hynka Urbana syna Nathaniela, který se narodil v listopadu 2020. Editu a Benedikta má s předchozího vztahu s bývalou manželkou Terezou. Právě tu opustil v devátém měsíci těhotenství, čímž se dostal v očích veřejnosti do role pěkného prevíta. To už se mu snad povedlo překonat. Dnes fanynky jeho vtipná videa na sociálních sítích zkrátka milují!

O svém manželství s Terezou mluví i po rozvodu s úctou a respektem. Přesto po letech přiznal, že problémy měli dlouho a nebylo úniku. Nakonec to zvládli a dnes si prý ve výchově dětí rozumí. Nějaké třecí plochy tam prý sice stále jsou, ale vycházejí spolu dobře.

Se současnou manželkou Petrou je Roman evidentně šťastný. Dokonce se po jejím boku pustil do youtuberství a říká, že je nejstarším youtuberem u nás. Pracovně se mu momentálně daří skvěle.

„A teď to teprve bude sranda. Miluju Tě,“ vyznal se ze svých citů Vojtek na Instagramu u videa, kde Petra ukázala rýsující se bříško.

Zdroj: extra.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů