21.9 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 4:05
- Reklama -
DomůLifestyleChyby v seriálu ZOO: Podivná byznysmenka a neporazitelná Viky

Chyby v seriálu ZOO: Podivná byznysmenka a neporazitelná Viky

Seriál ZOO už brzy čeká letní pauza. Ještě předtím si ale tvůrci připravili velkou tragédii, změny ve firmě, Sid, která touží otěhotnět a Viky, která zneužívá Filipa pro své potěšení. Co v poslední době v ZOO prostě nesedí?

Sid je po smrti otce na dvou židlích. Pracuje nejen v ZOO, ale také řídí firmu. Kdykoliv její máma zavolá, odejde ze zoologické zahrady a spěchá na obchodní jednání. Člověk si občas říká, jak moc flexibilní pracovní dob tahle mladá dáma vlastně má. A nikdo to neřeší? Ředitelce to nevadí? Adam má ještě čas, aby jí do kanceláře odvezl?

Podivná byznysmenka

Pro diváka je v kostýmku těžko uvěřitelné, že dáma, která řeší celou dobu akorát vztah se svým Haďákem, kterého zvládla odkopnout poté, co si – chudák – jen vyměnil zámek na dveřích, vedla obchodní jednání za miliony. To už i Sabina Laurinová vypadá jako větší byznysmenka. O Janě Švandové nemůže být řeč. Té by se bál i Elon Musk!

Viky se zamilovala do Filipa, který na ni kouká jako na obrázek. To, že většinu času nikdo netuší, kde má svého syna Péťu, který jako zázrakem usne kdykoliv, kdy je Viky na kameře… Noční zpívání v baru, šití, jednání o firmě, pěvecké soutěže, vášnivé noci – ta žena je zkrátka z jiného vesmíru. Filip je jako zázrakem vždy ochotný postarat se o děti, které nejsou jeho. Zázrak. A Viky toho samozřejmě ráda zneužívá, protože mu to pak oplatí v sexy prádle.

Viky Janečková už zase zpívá v baru (foto: se souhlasem FTV Prima)

Kristýna tak dlouho přesvědčuje Alberta, že je v něm dobro, až se začne mladý muž jako zázrakem měnit. Zda ho chce sbalit, vyškolit nebo se mu pomstít? To už zřejmě nikdo nechápe. Celou dobu to vypadá, jako když si malé dítě hraje na kočku a myš. 

Ačkoliv Marika randila docela dlouho s Filipem Jandou, nečekaně je těhotná s Kamilem Ovčíkem. Důvod je jediný – její představitelka Denisa Pfauserová se stala nedávno maminkou a musela na chvíli ze seriálu pryč. Poté se však nechala slyšet, že už bude brzy zpátky. S natáčením chce pokračovat i po porodu.

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů