18.7 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 10:05
- Reklama -
DomůLifestylePecháčková jako zdrcená dcera v ZOO: Těžkou úlohu zvládla perfektně

Pecháčková jako zdrcená dcera v ZOO: Těžkou úlohu zvládla perfektně

Mladá herečka Michaela Pecháčková dostala v seriálu ZOO náročný úkol. Musí zahrát dceru, které tragicky zemřel otec. Marek Taclík totiž ze seriálu ZOO odešel a jeho postava Eduarda Novotného zahynula v Thajsku, kde ho smetlo tsunami. Jak zvládla náročný scénář představitelka Sid?

Rodina Novotných prožívá těžké časy. Jejich milovaný Eduard zemřel. Kdo teď bude řídit firmu? Do důležitého vyjednávání se překvapivě vloží Sid s Adamem, který umí arabsky – a to bude zásadní. Představitelka dědičky sklářského impéria Michaela Pecháčková ze sebe dostává své maximum!

Zahrát hluboký smutek není nic jednoduchého. Své o tom ví devatenáctiletá studentka mezinárodní konzervatoře, pro kterou je seriál ZOO první velkou příležitostí. Konečně tak dostala šanci ukázat, co se v ní skrývá.

Eduard zemřel

Tolik slz musela zahrát! Velkou oporou je jí Sabina Laurinová, která hraje v seriálu její maminku. Spolu s Janou Švandovou, která hraje drsnou babičku Sidonii Novotnou, teď dámy řeší, jak udržet rodinnou firmu nad vodou. Ani v dalších dílech to nebude mít postava Sid jednoduché.

Dostane totiž bláznivý nápad, že otěhotní, aby rodina nebyla ze smrti Eduarda tak smutná. To se pochopitelně nelíbí její mamince, která si myslí, že by dítě mělo přijít na svět z lásky – a ne kvůli žalu. Nakonec od svého záměru Sid opustí, Haďákovi to ale ublíží. Na dítě už se začínal těšit, dokonce vybírali jména.

Z holčičky, která lhala o odletu do Los Angeles a šla pracovat do ZOO, se tak v seriálu stává mladá žena, kterou čeká spoustu starostí a důležitých životních rozhodnutí. Vydrží vztah s Haďákem, když se začne mladá žena angažovat v rodinném byznyse? Nestane se z ní namyšlená a arogantní bohatá holka?

Televize Prima bude seriál ZOO vysílat do konce června. Pak čeká diváky plánovaná letní pauza. A ještě se budou dít věci!

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů