22 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 8:05
- Reklama -
DomůLifestyleVrací se drzá Viky, slibuje Eva Burešová

Vrací se drzá Viky, slibuje Eva Burešová

V seriálu ZOO prožívá teď Viky těžké časy. Opustil ji Petr, neplatí alimenty a našel si novou partnerku. S tou teď čeká své čtvrté dítě. Na chvíli se zdálo, že se postava podnikatelky Janečkové ztratila sama v sobě. Ale s tím je prý konec!

Jak bude seriál pokračovat? To naznačila herečka Eva Burešová. Konečně se prý vrátí drzá Viky, která pro ni byla příjemným překvapením. Předtím totiž hrála usedlou Týnu Popelkovou ze Slunečné.

S Klusem to Burešové klape

Možná, že se konečně Viky rozhodne, kterého muže vůbec miluje. Bude to Filip? Nebo se snad vrátí Petr? To je nepravděpodobné, protože jeho představitel Robert Urban už natáčí nový projekt. Navíc dávno ví, že žádná Alex není.

Právě Kluse si Burešová pochvaluje. Prý jim to na place skvěle klape. „Když jsem na chvilku odcházela ze seriálu, bylo mi líto, že jsem se s Tomášem minula. Toužila jsem se s ním seznámit – a teď spolu točíme každý den. Jsme pořád spolu, máme hromadu obrazů… To poznání přišlo a je daleko hlubší, než jsem si představovala. S Tomášem jsme si sedli krásně. Je pro mne velkým učitelem, pracuje se s ním skvěle a hraje se mi s ním moc dobře,“ prozradila.

Filip pomáhá Viky se synem Péťou (foto: se souhlasem FTV Prima)

„Máme stejný smysl pro humor, což je na place výhoda. Obzvláště tehdy, když vás čekají zajímavé scény. Když si sednete i lidsky, tak je to super a toho si moc vážím. Tomáš dělá dobrou náladu od rána do večera a všem,“ dodala.

Ve skutečném životě mají ale oba už jiné partnery, takže láska mimo kamery pokračovat nebude. Alespoň předpokládáme…

Zdroj: Instagram, seriál ZOO, zeny.iprima.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů