9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůLifestyleKohoutová má za sebou chvíle hrůzy. Popsala, jak manžel zachránil jejich dceru

Kohoutová má za sebou chvíle hrůzy. Popsala, jak manžel zachránil jejich dceru

Herečka Berenika Kohoutová ze seriálu Jedna rodina prožila chvíle hrůzy, když její dceru srazilo na přechodu v Praze auto. Tou dobou byla tříletá Lola na procházce se svým otcem Kryštofem Kubínem, který jí vykryl vlastním tělem. A zachránil jí tím život!

Manžel populární herečky se ukázal jako ten pravý superhrdina, když dceru před autem vykryl vlastním tělem a ve chvíli nárazu ji vymrštil nahoru. Celou dobu jí prý držel, aby se jí nic nestalo. Ačkoliv se dívky auto přeci jen dotklo, oba dva vyvázli bez zranění. Kohoutová ujistila své fanoušky, že se Kubín rozhlédnul, když ale viděl přijíždějící auto, předpokládal, že je pustí. Řidič ale nezastavil. 

„Já nevím, co tam pan řidič dělal za tím volantem, nevíme to nikdo, asi nějaká chvilková nepozornost,“ řekla herečka. „Nechci domyslet, co by se stalo, kdyby ji nedržel, kdyby ona běžela před ním.“

Filip Blažek v roli Filipa a Berenika Kohoutová v roli Noriky (foto: se souhlasem televize Nova)

Nakonec převezli dceru do Thomayerovy nemocnice, kde se podrobila vyšetření. „K tříletému dítěti, které nebylo v ohrožení života, vyjela posádka záchranářů bez lékaře. Sanitka poté dítě převezla do Thomayerovy nemocnice k preventivnímu vyšetření,“ řekla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Rodina si potom dala kopu zmrzliny, piva a koupili domů hodně nových hraček. Vypadá to, že má Berenika doma skutečného hrdinu. Nezapomněla také vyzvat maminky, aby dávaly na své děti pozor.

Zdroj: iDNES.cz, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů