9.1 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůLifestyleVe čtvrtek v ZOO: Viky políbí Filipa a Sid žárlí. Izy a Vojta...

Ve čtvrtek v ZOO: Viky políbí Filipa a Sid žárlí. Izy a Vojta chtějí miminko

V seriálu ZOO teď nikdo nemá klid. Sid žárlí na Judith, Eliška nemá kde bydlet a Viky je bez koruny. Což ostatně není žádné překvapení. Kdo se rozhodl, že svou rodinu rozšíří? 

Ačkoliv dříve řešila Sid, že jich možná bude s Haďákem o jednoho víc, teď je to Izy, která se těší na miminko. Ještě není těhotná, s Vojtou se ale rozhodli, že už se tomu nebudou bránit. Mladá žena vysadila prášky a těší se na největší změnu svého života. 

Tes se hroutí vztah s Markem

Po chuti to ale nebude Tes, její vztah s Markem totiž neklape. Vypadá to, že pro barmana je půvabná brunetka jen pobavení. A stejně je na tom Sid s Adamem. Její žárlivost na Judith začíná být velký problém. Adam má oči jen pro svou lásku, půvabná Němka mu ale nadbíhá – a to holky zkrátka vycítí!

Eliška si zase kazí vztah s Břéťou. Pomoc od nikoho nepřijme, ale problémy s bytem už začínají být pro její rodinu příliš. Nastěhuje se nakonec do domu, který policista nabízel?

Viky políbí Filipa

A co Viky, která se neustále sbližuje s Filipem, který si začíná všímat, že by se k sobě hodili? Moment sblížení zapříčiní Ovčík, který fotografovi vlepí facku.

Jejich sblížení se zdá sice tak trochu zvláštní, je ale pochopitelné. S kým jiným by Viky přece mohla skončit? S Mařenkou už by to bylo trochu divné, Petr je v nedohlednu. Když to ale uvidí Sid, bude to pro ni velké překvapení. A zdá se, že nepříjemné.

Pro Viky je to teď ale jediné štěstí. Ve firmě se jí nedaří, získává kšefty jen za pár korun. Ušije tak maximálně pár kousků oblečení pro miminka sousedů. 

A Albert, ten se zase žene do problémů. Jeho vztah s Kristýnou už sice nikdo nechápe, teď si ale brousí zuby na Judith. Jistě bude zajímavé sledovat, zda ho tvůrci pošlou právě do Drážďan během ohlášené pauzy, kterou si chce jeho představitel přes léto dát. David Gránský totiž ohlásil, že momentálně dává přednost své rodině, které se chce věnovat naplno. 

Příběhy hrdinů ze zoologické zahrady přinesou ještě mnoho překvapení…

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů