5.1 C
Prague
Středa, 24 dubna 2024, 11:04
- Reklama -
DomůLifestyleLesbické scény ve Zlaté labuti jsou žhavější než vztah Petra a Báry

Lesbické scény ve Zlaté labuti jsou žhavější než vztah Petra a Báry

Kristýna Ryška, Barbora Bočková a Simona Lewandowská – hlavní hvězdy seriálu Zlatá labuť. Ačkoliv to možná nebyl záměr. Jsou výrazné, talentované a role hrají velmi uvěřitelně. Nutno říct, že mezi Simonou a Kristýnou je víc chemie než mezi Petrem a Bárou. A příští týden to bude pořádně jiskřit!

Ve Zlaté labuti přituhuje. Do teď to byl seriál, kde se čas od času objevila nějaká ta milostná zápletka. Najednou je to ale prostředí plné strachu, vydírání, obav o vlastní existenci. Režisér Biser Arichtev opět ukazuje, že zkrátka umí diváka posadit na zadek. 

Jeho perfektní volbou byla Kristýna Ryška, která hraje Irenu Maškovou. Role jí sedne ze všech nejlépe. Začínala přitom kdysi z Ulice – a zda vezme Zlatou labuť dlouho váhala. Je elegantní, vznešená. Skrývá se v ní určitá noblesa, která se zkrátka nedá zahrát. To člověk musí mít v sobě. Barbora Bočková si už dříve zahrála ve filmu Promlčeno po boku Karla Rodena, kde podala rovněž fantastický výkon. I umírající Markétu hraje úžasně. A Lewandowská? Ta se začíná ukazovat jako sázka na jistotu!

Záhoř dostane Báru ze spárů gestapa (foto: se souhlasem TV Nova)

Nutno však říct, že Ryška s Lewandowskou mají o něco více chemie než Petr a Bára. Kučera, kterého hraje Adam Vacula, je takový suchý čumák. A Bára, kterou ztvárnila Marta Dancingerová, se tváří věčně utrápeně a zoufale. Navíc je v jejím hlase často slyšet arogance, což je možná záměr, ale k prvorepublikové dívce to tak nějak nesedí. Marta zkrátka není typ na třicátá léta, což se řeší od začátku seriálu.

Zřejmě byl záměr udělat z Vaculy a Dancingerové hlavní postavy. Ale Ryška jim pozornost lehce ukradla! Tohle se scenáristům vážně povedlo. A lesbický vztah dívek v době, kdy to znamenalo hrozbu pronásledování? Nezbývá jen zatleskat, že se něco takového tvůrci rozhodli zařadit. 

Zdroj: TV Nova, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů