5.1 C
Prague
Středa, 24 dubna 2024, 10:04
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál ZOO: Z Urbana udělali hlupáka, který neplatí Viky alimenty

Seriál ZOO: Z Urbana udělali hlupáka, který neplatí Viky alimenty

Zdá se, že absurdností v seriálu ZOO stále není dost. Teď Viky přišla s vyjádřením, že Petr neplatí na svého syna alimenty. Ona se řítí do dluhů, je ale moc hrdá na to, aby cokoliv řekla. Proč najednou soudce, který má být strážcem pořádku, jedná protizákonně? 

Vztah Petra a Viky je takový výsměch divákům, kteří celou dobu čekali na nějakou tu romantiku. Nekonalo se nic z toho, teď je Viky sama, Péťu vychovává jako dříví v lese, věčně nestíhá, krachuje jí firma, kterou musí prodat… Proč, proč, proč? 

Z Roberta Urbana je neplatič
A to není všechno. Robert Urban hraje Petra, který čeká dítě se svou asistentkou, v seriálu už se objevuje minimálně. Asi už tam nechtěl hrát, možná dobře. Ale když ne on, měli scenáristé odstřihnout i dějovou linku Viky – lepší by bylo říct, že snad spolu žijí šťastně v zahraničí. Krásná láska Danuše a Raula je oproti těmto dvěma balzámem na duši. 

Lépe na tom není ani Anča s Haďákem. Ta se totiž líbala s Filipem, což se samozřejmě provalilo. A potom Haďákovi tvrdí, že se nelíbali spolu, ale on s ní. Člověk už neví, jestli lže – nebo tomu vážně věří. Celé je to nepříjemné, zbytečné. Díly jsou předvídatelné.

Petr se zamiloval do Alex (foto: se souhlasem FTV Prima)

Zatím to vypadá, že z konce seriálu ZOO zůstane hořká pachuť. Ale zda to tvůrci ještě stihnou zachránit, to se brzy dozvíme. Eva Burešová totiž slibovala, že to nakonec vše dopadne dobře. A někteří si myslí, že to bude právě ona, kdo skončí nakonec s Filipem.

Jenže! Teď dokonce odhlásil odchod David Gránský, který se začal konečně měnit v dobráka. Otázkou tedy zůstává, co nás opravdu čeká. A kdy se z toho stane zase ten milý, pohodový seriál?

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů