9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiPodle Nesvačilové ublížil Kolečko svatbou svým dětem. Novomanželům však přeje štěstí

Podle Nesvačilové ublížil Kolečko svatbou svým dětem. Novomanželům však přeje štěstí

Ačkoliv se herečka Denisa Nesvačilová snaží působit jako hrdinka roku, krach vztahu s režisérem Petrem Kolečkem jí dostal na kolena. V posledních dnech velmi zhubla, dokonce jí musí v divadle zabírat kostýmy.

Kolečko dlouho nevěděl, kterou si vybrat. Teď už je jasné, že jeho krásná brunetka ho ze svých spárů jen tak nepustí. Dokonce prý přijala jeho příjmení a teď se jmenuje Kolečková, což jasně naznačuje její odhodlání strávit se svým milovaným zbytek života, ačkoliv o jeho nevěrách ví celá země.

Poslušný manžel

Aby nebylo pochyb, že je nové manželství báječné, krmí své fanoušky Vignerová jednou zamilovanou fotkou za druhou. Zkrátka je třeba, aby jejich společné štěstí nikomu neuniklo. Kolečko se sice tak šťastně netváří, pokorně ale se svojí chotí obráží každou akci, kam ho doveze. To má hořkou pachuť pro půvabnou zrzku, která se na to musí koukat. 

Ještě nedávno si přitom myslela, že si Kolečka vezme sama, dokonce už zvala své přátelé na veselku roku. Ve svůj slavný den chtěla být za princeznu, a dokonce prý měla už vybrané i šaty. Navíc spolu dvojice plánovala romantickou dovolenou v Athénách, a to jen pár dní předtím, než si Kolečko vzal Vignerovou. Odjezd odložil, protože si údajně potřeboval odpočinout. Pravda byla ale jinde – a on si už chystal smoking.

Je modelka těhotná?

Vignerová zvolila jednoduchý bílý kostýmek s kalhotami. V okolí svatebčanů se navíc šuškalo, že se brunetce pod sakem rýsuje těhotenské bříško. Pár ale těhotenství nepotvrdil.

Podle Nesvačilové však jejich svatba ublížila zejména dětem. Se dvěma syny Kolečka z prvního manželství s Gabrielou Kolečkovou si báječně rozuměla. „Když si to oba vybrali a ublížili tím tolika lidem kolem sebe, jelikož to nejsem jenom já, ale třeba i Petrovy děti, tak jim přeji hodně lásky, tolerance a štěstí,“ říká Nesvačilová o náhlé svatbě svého bývalého milence. Naznačuje tím, že s Anetou si tolik nerozumí? Možná se Vignerová bála, že by si ji nakonec oblíbil i jejich společný syn Jiřík.

Vignerová už dříve randila se slavnými muži. Během Miss byl jejím partnerem Kamil Bahbouh (56), poté randila s hudebníkem Davidem Krausem. Ten prozradil, že to s ní není jednoduché. „Doma se často hádáme. Často si říkám, jestli s ní chci opravdu být,“ prozradil tehdy. Pak přišel čas na fotbalistu Tomáše Ujfalušiho. Vyšlo to až s Kolečkem, se kterým založila rodinu a došla k oltáři. Jak to ale teď bude s Nesvačilovou? Opravdu pro ni Kolečko skončil? Nebo nás snad čeká nějaká zajímavá novinka?

Bude zajímavé sledovat, jak se tenhle milostný trojúhelník vyvine!

Zdroj: iDNES.cz, Instagram, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů