4.8 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 7:04
- Reklama -
DomůOsobnostiŠvanci se snaží vytěžit ze slávy maximum: Účastník Survivoru chystá svůj stand-up 

Švanci se snaží vytěžit ze slávy maximum: Účastník Survivoru chystá svůj stand-up 

Petr Švancara, brněnský fotbalista, který v drsné reality show výrazně zhubl, se zapsal do povědomí diváků svými vtipnými poznámkami. To se zřejmě rozhodl zúročit a momentálně chystá svou tour, kde bude v různých českých městech vyprávět historky. Za vstupné se ho můžete třeba na něco zeptat!

Bývalý český profesionální fotbalista dřív hrával v pozici útočníka. Svoji hráčskou kariéru ukončil v roce 2015. Po návratu ze Survivoru dával jeden rozhovor za druhým – a lidé ho zkrátka milují! Nebojí se ze sebe udělat udělat legraci a má smysl pro humor. Pravděpodobně nikdo nezapomene, když se během aukce v Survivoru jeho kolegové radovali z KFC nebo zmrzliny. A on vyhrál vařený mozek krávy. „To nedám. To nesním. Strašně to smrdí. To smrdí. Fuj,“ byl tehdy znechucený. Ale překvapivě to dal!

V kmeni Hrdinů šla Soňa jako první z kola ven (foto: se souhlasem televize Nova)

Chystá vlastní tour

Teď se na něj mohou fanoušci těšit v tour s názvem Já su já. „Čekají vás historky o mém životě, prostor na otázky na tělo, autogramiáda, focení a mnoho dalšího.Jak moc dobře mě znáš? Víš, s čím jsem si hrál jako malej kluk? Co jsem ještě neřekl o Survivoru? Jaká byla moje profesionální kariéra fotbalisty?“ říká Švanci o nové show.

Nechme se překvapit, jestli ze Švanciho bude nový Štěpán Kozub, který si na konci loňského roku podmanil O2 arenu i on-line svět. Nebo je to snad jen pokus, jak vytěžit z aktuální slávy co nejvíc?

Zdroj: Instagram, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů