DomůLifestyleSeriál, který proslavil Burešovou i Lamboru: Slunečná získala po letech hořkou pachuť

Seriál, který proslavil Burešovou i Lamboru: Slunečná získala po letech hořkou pachuť

Když se na televizních obrazovkách objevil seriál Slunečná, psal se leden 2020. Bylo to v době, kdy svět stál na začátku pandemie koronaviru. Lidé zůstali zavření doma, televize byla mnohdy jejich vítaným společníkem. Nádherný příběh ze statku se stal naprostým fenoménem. Ve světě přitom tak velký úspěch neměl.

Seriál Slunečná nahradil ve vysílání seriál Krejzovi, v roce 2022 pak vstoupil na televizní obrazovky seriál ZOO. České diváky naprosto uchvátil. První díl byl nejsledovanějším pořadem dne, o pár dní později překonal stálici konkurenční televize Ordinace v růžové zahradě. Už v únoru 2020 měla Slunečná nejvyšší doloženou sledovanost na počítačích i televizi. Na Slovensku byly odvysílané jen čtyři díly kvůli nízké sledovanosti. V říjnu 2021 seriál vysílala maďarská stanice ATV pod názvem Napfényes falunk.

Příběh Týny a Janka byl totiž na obrazovkách unikátní. Konečně dali scenáristé do hlavních rolí mladé lidi. Navíc nešlo o lékařské prostředí, což byla příjemná změna. Z hlavních představitelů Evy Burešové a Marka Lambory se přes noc staly doslova hvězdy. Sama Burešová se poté nechala slyšet, že takový zájem o svou osobu nezažila, a to ve veřejném prostoru už fungovala nějakou tu dobu. 

Eva poté pokračovala rovnou do hlavní role v seriálu ZOO, Lambora se ale na čas stáhl. Nakonec se představil v roli Matěje Karase v seriálu Specialisté. Dodnes Prima seriál Slunečná reprízuje na svých dalších kanálech. Pravdou je, že ve Slunečné bylo o něco víc lásky i romantiky, seriál ZOO je teď přehlídka utrpení a boje matky samoživitelky. 

Pavla Tomicová poté výrazně zhubla (foto: se souhlasem FTV Prima)

Se Slunečnou se však pojí i kauza kolem herečky Pavly Tomicové a Denisy Nesvačilové, které v seriálu hrály. Pavlu Tomicovou, představitelku Ály, opustil manžel po letech s její hereckou kolegyní Kristýnou Kociánovou, která mu záhy porodila syna Tomáška. Denisa Nesvačilová si zase loni v létě začala s režisérem Petrem Kolečkem, který byl tou dobou s modelkou Anetou Vignerovou. 

K tomu se tehdy vyjádřila právě Burešová. „Dneska mě pobouřilo na netu, že jsou mezi námi lidi, kteří rádi přebírají partnery zadaným lidem. To je teda šílený. Já tyhle věci nenávidím,“ řekla. Jak to vypadá, s některými už asi nekamarádí. Slunečná tak získala po letech velmi hořkou pachuť. Rozhodně Tomicová na seriál určitě s láskou nevzpomíná.

Zdroj: wikipedia.org, Instagram, extra.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů