4.3 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůOsobnostiSeriál ZOO: Viky si se svým dítětem ještě nehrála ani jednou. Firma...

Seriál ZOO: Viky si se svým dítětem ještě nehrála ani jednou. Firma je důležitější

V seriálu ZOO se postava Viky Janečková stala tak trochu zklamáním. Místo zamilované holky, která jako Popelka najde svého prince – a dokonce bohatého. Otěhotněla se soudcem, který vlastně ani netušil, že spolu něco měli, natož aby se rozhodl pro potomka. A když se pro ni jako rytíř vrátil, čekala na něj doma prý ještě jedna divoženka. Může tohle vůbec skončit dobře?

Viky Janečková byla ženou, u které zvonil exekutor snad každé ráno. Měla několik prací, soudila se s bývalým partnerem a náhodou narazila na soudce, který sháněl chůvu pro své děti. Ačkoliv jí v prvních dílech nabídnul sotva něco kolem 25 tisíc, mladá žena po tom skočila jako po výhře v loterii. S dovětkem, že tak vysokou částku ani nečekala. Jako zázrakem z této částky zřejmě zvládla splatit všechny své dluhy, umořit exekuce, vybudovat firmu, a ještě normálně žít. 

Viky zaplatila za svou lež

Ale! To by se do toho nesměl vložit osud, když zcela náhodou začala Petrovi tvrdit, že má imaginární dvojče Alex. Do vymyšlené sestry se soudce zamiloval, vášnivě se s ní miloval a chtěl s ní strávit celý život. Jeho překvapení, že žádná Alex není, ale jde o chůvu Viky, která se vždy vzorně starala o jeho děti, bylo evidentní. Ačkoliv šlo o jednu a tutéž ženu, nebylo to prostě ono. A vztah nevyšel.

Když se zrazená žena vrátila ze zahraničí zpátky do Čech, začalo se ukazovat, že tvůrci seriálu se snaží udržet dějovou linku Viky za každou cenu. Žena, která se vrátí s malým miminkem, si s ním vůbec nehraje, dítě je věčně položené v kočárku nebo v postýlce… Nekouká se na tohle maminkám trochu těžce?

Eva Burešová hraje v seriálu ZOO chůvu Viky Janečkovou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Robert Urban chybí

Dokonce je v seriálu vidět, že ačkoliv Robert Urban se zřejmě nechtěl vrátit, jeho děti se ubytovaly u Viky… A on je s tím v pohodě, prý na ně stejně nemá čas. Však má Ester, svou asistentku, se kterou Viky podváděl. A ta čeká jeho čtvrté dítě. Celé je to najednou paskvil.

Možná se Viky do seriálu vůbec vracet neměla… Navíc má teď znovu dluhy, zase u ní zvoní exekutor. Tohle už jsme přeci viděli!

Zdroj: seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů