6.3 C
Prague
Pátek, 19 dubna 2024, 5:04
- Reklama -
DomůOsobnostiEva Burešová překvapila své fanoušky. Ke třicetinám by si ráda pořídila Lamborghini

Eva Burešová překvapila své fanoušky. Ke třicetinám by si ráda pořídila Lamborghini

Představitelka Viky Janečkové ze seriálu ZOO se nezastaví! Eva Burešová natáčí seriál ZOO, hraje hlavní role v muzikálech, teď také organizuje své vlastní turné. Nedávno dokonce koupili s partnerem Přemkem Forejtem nový dům za Prahou. Ke třicetinám si však chce nadělit auto!

Je vidět, že na rodičovské dovolené opravdu nezahálí. Nejen, že natáčí intenzivně seriál ZOO, teď si ještě střihla turné se svou kapelou. Nejspíš jí to dobře vydělává, protože se včera na svém Instagramu svěřila, že přemýšlí o růžovém Lamborghini, které by si ráda nadělila ke třicetinám. O takovém dárku si ostatní maminky mohou nechat jen zdát! Burešová přitom nové auto už má, dlouhodobě spolupracuje se značkou Opel, Forejt zase se značkou Renault. O své pohodlí se tak tahle dvojice rozhodně bát nemusí.

V poslední době byla přitom terčem kritiky, že se do práce vrátila velmi brzy po porodu. Na to měla ale herečka jasnou odpověď. O mateřské smýšlí jinak. „Záleží na tom, co si pod tím kdo představuje. Není to o tom, že ženská sedí od rána do večera v obýváku a kouká na to dítě. Myslím, že spousta žen je akčních,“ vysvětlila.

Eva Burešová si zahrála ve Slunečné hlavní roli (foto: se souhlasem FTV Prima)

„Se mnou může dítě chodit do práce. Nemám ji takovou, že bych musela stát za pultem nebo sedět u kancelářského stolu. A podle mě každá žena, která má děti, je svým způsobem na mateřské do konce života,“ dodala. Pravdou ale je, že na večerní představení nebo koncerty s ní půlroční miminko asi nechodí. Na akcích se přitom objevuje i s Přemkem, zřejmě jim tak někdo pomáhá nebo mají chůvu. Její možnosti by si jistě přála každá maminka. Snad i tatínci!

Burešové se v posledních letech velmi dobře daří. Je oblíbená a vše, kde si zahraje, je okamžitě hit. Dříve byla kvůli seriálu Slunečná spojována s Markem Lamborou, nakonec našla své štěstí právě u šéfkuchaře Přemka Forejta. S ním také přivedla na svět svého druhorozeného syna Tristana Williama, prvního Nathaniela má s hudebníkem Michaelem Krásným.

Zdroj: Instagram, super.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů