3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 3:04
- Reklama -
DomůOsobnostiJe Robert Urban ze ZOO nezadaný? Fanynky spekulují o rozchodu s tanečnicí Andreou,...

Je Robert Urban ze ZOO nezadaný? Fanynky spekulují o rozchodu s tanečnicí Andreou, herec mlčí

Herec Robert Urban patří mezi naše nejpohlednější herce. A navíc je talentovaný! Není divu, že je u divaček velmi oblíbený. V seriálu ZOO ztvárnil soudce Petra Kříže, který se tak trochu nevědomky zaplete se svou chůvou, která s ním navíc otěhotní. Zatím to však vypadá, že je šťastný konec nečeká. Jaký je herec ve skutečnosti? A s kým randí? To je otázka…

Robert Urban pochází z Ostravy a už od dětství miloval tanec i zpěv. Dodnes hraje v muzikálech, například v Tarzanovi. Dokonce se jako malý zúčastnil Mistrovství České republiky v latinskoamerických tancích a stepu. Není tak divu, že lásku našel u tanečnice Andrey Kheilové. Právě s tou se měl však rozejít, jak spekulují fanynky na sociálních sítích. Urban smazal všechny fotky, Andrea rovněž. Společně jim to však tolik slušelo!

Touží po rodině?

Představitel pana soudce se několikrát nechával slyšet, že ve 36 letech už touží po rodině. Andrea byla ale o něco mladší, je možné, že na takový závazek ještě vůbec nepomýšlela. Chtěla budovat kariéru? Přestala si dvojice rozumět? Nebo snad Urban podlehl své slávě a už mu nebyla tanečnice dost dobrá? Herec o své soukromí zarytě mlčí.

Občas bývá také spojován s Michaelou Petřekovou, ta by však měla žít s hercem Matějem Petrákem, kterého si diváci mohou pamatovat ze seriálu Pan profesor. Možná je tak Robert nezadaný a čeká na tu pravou!

Burešová a Urban mohou začít tam, kde přestali (foto: se svolením televize Prima)

Objeví se Urban ještě v ZOO?

Proslavil se v První republice jako Freddy, zahrál si také v Ordinaci v růžové zahradě Dana Zacha. Jeho vůbec největší role přišla právě v seriálu ZOO, kde si zahrál po boku Evy Burešové soudce Kříže. Když ale Burešová odešla na mateřskou se svým druhým synem Tristanem Williamem, nastal konec i pro Urbana.

Tvůrci mu teď navíc připravili nelehkou roli. Udělali z něj nevěrníka, který se zakoukal do své asistentky – a ta s ním navíc otěhotněla. To vše krátce po tom, co mu Viky porodila syna Péťu. Petr se však původně zamiloval do Alex, bylo pro něj těžké přijmout, že má doma Viky. Nikdy mezi nimi tak ten opravdový vztah asi nevznikl. Zatímco se Eva Burešová do ZOO už vrátila, po Robertovi ani památky. Jisté je, že se tam objeví, protože na svém Instagramu zveřejnil, že natáčí. 

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, wikipedia.org

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů