DomůLifestyleNejvětší chyby v oblíbeném seriálu ZOO

Největší chyby v oblíbeném seriálu ZOO

Seriál ZOO je jedním z nejpopulárnějších projektů současnosti na televizních obrazovkách. Diváci zkrátka milují příběhy plné lásky, zvratů i zlomených srdcí. Co ale v seriálu tak nějak nesedí? Podívejte se s námi na několik podivností, které scénáristům utekly.

V seriálu ZOO už nějaký ten čas chybí Eva Burešová, na televizních obrazovkách se ukáže zase na konci března. Hlavní postavou se tak stala Sidonie, kterou hraje Michaela Pecháčková. Nelze však zapomenout ani na doby, kdy ještě půvabná Alex sváděla Petra „v utajení“. Šlo totiž o Viky Janečkovou, Petrovu chůvu. To ale šarmantní soudce tehdy nevěděl. Dnes už spolu mají syna, jmenuje se Petr. Momentálně žijí v zahraničí. 

Neznámá Sid

Už se někdo ale zamyslel nad tím, jak je možné, že na začátku seriálu Sid zkrátka nikdo nezná? V dnešní době sociálních sítí je podivné si myslet, že by bohatou holku nikdo nepoznal. Přiznáváme, že je možné klidně nemít Instagram, na druhou stranu bychom se divili, kdyby tak významnou rodinu, za jakou je rodina Novotných považována, nikdy neukázala média. Ale co už, i my známe boháče, kteří si své blízké pečlivě chránili. Například zesnulý Petr Kellner. 

Dvojčata v ZOO

Tes a Izy mají svůj plán, jak oškubat Alberta, pečlivě promyšlený. Dámám všechna čest, už ale někoho napadlo, jak je možné, aby se v ZOO ukazovaly obě? A žádný securiťák to nikdy nepozná na bezpečnostních kamerách? Jak chodí do ZOO, mají dvě vstupní karty? Platí jedna vstup? S kým dělá Izy celé dny? Není nikomu divné, že nechodí na obědy? Nikdo si to neřekne? Tolik otázek…

Paruka Alex

V době, kdy se Viky Janečková objevovala po boku Petra v červené paruce jako Alex, musela snad každého trknout otázka, jak si zvládne tahle dvojice užít vášnivé chvíle. A paruka nespadne? Nikdy to Petra nenapadlo? Měla to Viky tak dobře promyšlené? Nevšiml si falešných piercingů? Stejných nehtů u své chůvy a své milenky, ačkoliv Viky tvrdila, že spolu tolik nekamarádí? 

Vytížení advokáti

Během prvních dílů bylo až s podivem, kolik volného času měla advokátka Markéta Tomečková a soudce Petr Kříž. Když opomineme, že byl uváděn jako předseda soudu, který měl vždy hotovo časně odpoledne, divná je pracovní doba Markéty. Advokáti u nás mnohdy ani neví, co je za den, do práce chodí skoro za svítání. Odchází za tmy. Když zaklapnou počítač před desátou večer, skoro neví, co s volným večerem. Jediná Markéta zvládne být doma na odpolední čaj. 

A na konec jeden vtípek…

V sedmé epizodě první série z pavilonu vychází muž s koštětem a dostává od Josefa, kterého hraje Oldřich Navrátil, pěkně vynadáno, že pomáhá jinde, když nemá svoji práci hotovou. Muž s koštětem, který se podle diskuze na obrazovce pro práci v ZOO vůbec nehodí, je ředitel královédvorské zoo MVDr. Přemysl Rabas.

Zdroj: seriál ZOO, ČSFD

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů