21.9 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 2:05
- Reklama -
DomůLifestyleSeriál ZOO: Je rozhodnuto. Polišenskou nahradila u žiraf krásná Bernášková

Seriál ZOO: Je rozhodnuto. Polišenskou nahradila u žiraf krásná Bernášková

Odchod Lucie Polišenské ze seriálu ZOO všechny překvapil. Ta se nedávno nechala slyšet, že postava Elišky Krásné jí už netěší tolik jako dřív. A skončila. Teď je však jasné, kdo po ní převezme pomyslnou štafetu u žiraf. Bude to Jana Bernášková, která před lety zazářila v seriálu Ulice jako kadeřnice Bety!

Na Instagramu už herečka Jana Bernášková prozradila, že je to právě ona, kdo bude nadále pečovat společně s Michaelou Pecháčkovou o žirafy. Do seriálu ZOO nedávno naskočila také její dcera Justýna Drábková, která si zahrála Ivanu. Jak ovlivní dámy další postavy?

Nová posila ZOO zamotá hlavu Edovi

Ivana chodí s Edem, který je do ní bláznivě zamilovaný. Jenže ona to má trochu jinak. Nejen, že prodává drogy a je pěkně mazaná, také v mladém bohatém romantikovi vidí příležitost, jak rychle zbohatnout. Ten totiž kvůli hrozbě nebezpečí své milované neváhá jít prosit rodinu o pár desítek tisíc, které Ivaně dá, aby splatila dluhy. Ona si pak mne ruce a půlku rozděluje mezi sebe a svého kumpána, který jí s podvody pomáhá.

V seriálu ale nebude mít Justýna pravděpodobně se svou skutečnou maminkou nic společného. I tak je unikátní, že se dámy před kamerou potkaly. Krásnou dceru totiž Bernášková k řemeslu původně pustit vůbec nechtěla. Ani Justýna se jako herečka neviděla. Maminka s nevlastním otcem, režisérem Rudolfem Merknerem, jí domlouvali, že herectví není nic jednoduchého. Justýnu ale zvali režiséři na castingy – a i jí nakonec došlo, že právě tohle je to pravé. Prosadila se také v modelingu. A není divu!

Jana Bernášková v seriálu Co ste hasiči (foto: se souhlasem TV Nova)

Co bude s Břéťou?

Nabízí se také otázka, co bude po odchodu Lucie Polišenské s kapitánem Břéťou Kabátem, který Elišku Krásnou nedávno požádal o ruku. Odmítne ho? Nebo se spolu odstěhují někam daleko? Bude se tam Břéťa čas od času objevovat – a o Elišce prohodí jen pár slov?

A dočká se konečně Viky Janečková žádosti o ruku? Nebo snad Sid? Už se nemůžeme dočkat, až se v seriálu zase začne něco dít!

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Prima FTV

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů