DomůLifestyleVznikla na place seriálu ZOO láska? Romantické pohledy i tajné vzkazy

Vznikla na place seriálu ZOO láska? Romantické pohledy i tajné vzkazy

V poslední době se stalo hned několik divných věcí! Oblíbený herec Šimon Bilina se rozešel se svou dlouholetou partnerkou, jeho kolegyně Michaela Pecháčková začala zveřejňovat podezřelé fotografie a oba září jako sluníčka. Že by mezi nimi vznikla láska, o které se mluví od začátku?

Půvabnou mladou herečku Michaelu Pecháčkovou seriál ZOO proslavil. Od začátku se spekuluje, se kterým kolegou by to mohla dát dohromady. Nejdříve se mluvilo o Davidovi Gránském, ten je však ženatý, má rodinu a na zálety nemá zřejmě ani pomyšlení.

Zamilovaná dvojice

Pak přišel v úvahu Šimon Bilina, se kterým Michaela hraje pár. Není náhoda, že se často někdo zamiluje do člověka, se kterým se na place líbá několik hodin denně. A právě s ním si herečka báječně rozumí!

V poslední době zveřejňují společné fotografie, usmívají se – konečně se na ni usmálo štěstí? Ona o svém partnerovi měla jasno už dříve. Musí být hodný, inteligentní – a samozřejmě umět vařit! Splňuje tohle Šimon? Na Instagramu si často posílají srdíčka v komentářích… Že by to byly tajné vzkazy?

Sid má oporu v Adamovi (foto: se souhlasem FTV Prima)

Drsný rozchod

Ten stejně jako ona miluje divadlo, hraje v mnoha představeních a zajímá se o duchovnu. Jeho dlouholetou partnerkou byla herečka Hanka Drozdová, kterou mohli diváci naposledy vidět v seriálu Eliška a Damián. Jenže ta nedávno přiznala, že už se odstěhovala a se Šimonem netvoří pár.

Nechme se překvapit, zda si jeho srdce získala právě Pecháčková. Nepochybně by jí závidělo mnoho fanynek!

Zdroj: redakce, blesk.cz, seriál ZOO, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů