16.6 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 12:05
- Reklama -
DomůLifestyleEva Burešová přiznala náročné období. Chtěla se vším skončit

Eva Burešová přiznala náročné období. Chtěla se vším skončit

Herečka Eva Burešová vypadá pevná jako skála. Přesto už jí zřejmě došlo, že i ona si toho letos na sebe naložila zkrátka moc. Turné, seriál ZOO, dva synové, partner, dům, nový pes. Kde na to vše bere čas, ptali se často fanoušci. Až teď prozradila, že měla chuť se vším skončit. Ale každá krize má své řešení.

Někdy si toho člověk prostě naloží až příliš. A tělo i hlava řekne dost. Eva Burešová je velký dříč – a přiznat si, že by něco nezvládla? To v jejím slovníku snad ani neexistuje. Pro web extra.cz ale prozradila, že má za sebou emocionálně náročné období a chtěla skončit s kariérou.

Tento rok jsem byla velmi aktivní, byly turné, premiéry seriálu, i to, že jsem byla nově maminka. Bylo to pro mě emočně náročné a měla jsem chvíle, kdy jsem si říkala, že na to všechno kašlu, jestli to vůbec stojí za to. Ale stojí to za to! Jen člověk má občas krize. Neodcházím odnikud, ani nikdo nemá v plánu mě odněkud nechat odejít. Naopak na Primě mám strašně krásné vztahy, vzájemně si vycházíme vstříc.“

Narážela tak na spekulace o boji s Emmou Smetanou, která je hvězdou seriálu Eliška a Damián. S Evou se ale znají už celé roky. Navíc právě Smetana jí a Forejta popostrčila, aby měli konečně své miminko! A tak je na světě už více než rok Tristan William.

Eva Burešová a Tomáš Klus (foto: se souhlasem FTV Prima)

Možná už zapomněla, kolik fanoušků kolem sebe má! Často je vzorem právě pro maminky na mateřské. Kolik toho zvládá, to je hodno obdivu. Není to navíc tak dávno, co se Burešová přiznala, že má k ruce chůvu, vizážistku i bodyguarda. Její partner Přemek Forejt ale přeci jen v nedávném rozhovoru přiznal na svou dámu ještě jednu pikantnost – doma nevaří!

Dámy jistě přitakají, že je to velká úspora času. Ono mít doma kuchaře, to má zkrátka své nesporné výhody…

Zdroj: redakce, extra.cz, youtube.com

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů