16.6 C
Prague
Pátek, 3 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůLifestyleBob z Jedné rodiny poučí mladé slečny o technikách milování

Bob z Jedné rodiny poučí mladé slečny o technikách milování

Odjezd Filipa způsobí ve střídavce mnohem větší turbulence, než se původně očekávalo. Rotování dětí vázne, nikdo neví, kde, kdy a kdo má vlastně být, aby vyzvedl děti. Petra je navíc přesvědčená, že Norika péči o dva puberťáky zásadním způsobem nezvládá. Děti nejsou pod dostatečným dozorem, který podle jejich mámy v tak citlivém věku rozhodně potřebují. Nějaké komplikace se daly očekávat, ale že situace eskaluje tak brzy je pro mnohé překvapením.

A zatímco se Norika snaží starat o děti a domácnost, začínají ji pomalu dohánět její pracovní povinnosti. Je potřeba dodat storíčko pojišťovně, včera bylo pozdě a Norika marně hledá inspiraci. Na poslední chvíli najde řešení, s kterým jí pomůže Klára (Zuzana Vejvodová). Ta ovšem bude svého rozhodnutí brzy litovat.

Přichází nový doktor! Zamiluje se do něj Klára?

V Domově seniorů dojde k velké události. Nastoupí tam nový mladý lékař Petr Vodička, jehož hraje Cyril Dobrý. „Je to mladý a zpočátku trochu arogantní doktor, který začne pracovat v domově důchodců. Tam se seznámí s postavou Kláry,“ možnost, že půjde o zápornou postavu sympatický herec vyvrací: „Určitě je to klaďas. Myslím si, že je to hodný kluk.“ Přesto si s místními zdravotními sestřičkami v první chvíli vůbec nepadne do oka. Proč nastane zklamání na obou stranách barikády?

Ze všech nejpeprnější okamžiky zažije Bob (Pavel Zedníček), který se po příchodu z Osvěžovny doma nečekaně potká s Noričinými kamarádkami. A načasování je téměř perfektní. Po několika skleničkách totiž právě přichází na řadu téma sexu a zkušený Bob působí jako vhodný respondent na několik příliš osobních otázek.

Ve svém věku má za sebou lecos, přesto ho dámy brzy uvedou do rozpaků. Na co bude muset odpovídat a jak se z celé situace nakonec dostane? V rolích zvídavých kamarádek se poprvé v seriálu Jedna rodina představí Malvína Pachlová, Kateřina Klausová a Monika Timková.

Zdroj: redakce, Instagram, TV Nova

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů