16.1 C
Prague
Pátek, 26 dubna 2024, 4:04
- Reklama -
DomůLifestyleDetaily z natáčení Zlaté labutě prozrazeny: Markéta nad Bárou zvítězí

Detaily z natáčení Zlaté labutě prozrazeny: Markéta nad Bárou zvítězí

Scenáristé Zlaté labutě se zřejmě rozhodli naplno ukázat, jak moc byla doba pro všechny těžká! Na lásce a osobních preferencích nezáleželo, vše se točilo kolem rodiny a snahy ji ochránit. Možná proto nakonec Markéta přeci jen počne s Petrem Kučerou… Ale bude své dítě vychovávat? Nebo brzy zemře?

Báře s mladým panem Kučerou doba nepřeje. Ona je jako prodavačka zcela mimo zájem Ireny, která se sňatkem Petra a Markéty snaží chránit rodinu. Ačkoliv má mít mladá dáma tuberkulózu, rozhodla se, že s Kučerou otěhotní. A tak si po sexu drží nohy nahoru, aby tomu trochu pomohla.

Bára Bočková s bříškem!

Sice se v posledním díle sbalila a šla pryč, zdá se ale, že Irena to vyřeší a Markéta se vrátí zpět. Zřejmě napíše za Petra omluvný dopis.

Produkční společnost DRAMEDY Productions totiž na svém Instagramu zveřejnila fotku herečky Báry Bočkové, kde sice kouří svou cigaretku během pauzy, má ale viditelné bříško! Druhá série tak bude stát rozhodně za to.

Petr se zamiloval do krásné zlodějky Báry (foto: se souhlasem TV Nova)

Markéta jako vítězka

Diváci se už podivují nad tím, proč vůbec Petr s Markétou jde do postele, když celou dobu říká, že s ní být nechce. Navíc našel dopisy, podle kterých nechala Markéta Viktora zabít, aby mohla být s Petrem. Zkrátka ho využila ke svému plánu!

Těžká doba ale Petrovi zřejmě neumožní, aby od Markéty jen tak odešel. Zkrátka musí brát ohled na rodinu a potřeby svých blízkých. Tatínek je těžce nemocný, Irena jde přes mrtvoly, Rudolf toho moc nezmůže…

Co na to ale Bára? Zůstane ve Zlaté labuti? Nebo někdo ze zdejších už brzy skončí v koncentračním táboře? Až teď začíná druhá světová válka ve své nejsurovější podobě. A diváci se mají rozhodně na co těšit.

Zdroj: redakce, TV NOVA, Instagram

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů