DomůLifestyleKde je konec první Adriany z Ulice? Randila prý dokonce s Nedvědem

Kde je konec první Adriany z Ulice? Randila prý dokonce s Nedvědem

V roce 2005 přišel na televizní obrazovky hit – nekonečný seriál Ulice. Tehdy ještě tvůrci netušili, že se bude vysílat i o 18 let později. Některé postavy zůstaly, některé zemřely. Další herci před kamerou dospěli, stali se z nich rodiče nebo došli k oltáři. Co se ale stalo s první Adrianou Peškovou, kterou hrála modelka Dominika Kadlčková?

Ti, kteří koukají na Ulici od začátku, si pamatují Adrianu Peškovou ještě v podání modelky Dominiky Kadlčkové, která tehdy učarovala mladému Jakubu Štáfkovi. Byla jednou z nejkrásnějších dívek tehdejší party, a to byl asi také záměr. Přesto k roli přišla tak trochu náhodou. A později už se k herectví vrátit nechtěla.

Jeden skandál za druhým

Později na sebe však více než herectvím upozorňovala četnými skandály. Mládí si zkrátka užívala plnými doušky. Jeden čas se o ní říkalo, že střídá chlapy jako ponožky. Zda to byla pravda? Kdo ví. Spojována byla s fotbalistou Jiřím Böhmem, nějaký čas měla také tajně randit s Pavlem Nedvědem! Ten měl ale v osudu zřejmě napsanou Daru, a tak je pro něj tohle už jen minulost. Kadlčková byla spojována například také se zpěvákem Samérem Issou a dalšími.

Ačkoliv už v roce 2015 v každém rozhovoru opakovala, že se těší na miminko, dodnes se z ní zřejmě matka nestala – nebo to před veřejností tají. Instagram nemá veřejný a na akce nechodí. Od určitého momentu si začala striktně střežit své soukromí, dala se na studium vysoké školy a stala se z ní elegantní dáma, která byla čím dál krásnější. Právem chodila přehlídková mola také v zahraničí.

Pro pokračování Kadlčkovou neoslovili

„Nikdy jsem po herectví netoužila a ani jsem se nikdy být herečkou necítila. Když jsem se zpětně viděla v seriálu Ulice, strašně jsem se za svůj výkon styděla. Navíc když se má postava vracela zpět, roli mi znovu nenabídli, což mi vůbec nevadilo,“ řekla po deseti letech od začátku natáčení Kadlčková. Její postavu tehdy převzala Šárka Vaculíková, nyní Krausová.

Kadlčkovou nahradila Šárka Vaculíková, dnes Krausová (foto: se souhlasem TV Nova)

Pravdou je, že i Krausová se nakonec z Ulice vytratila. Adriana odletěla do Austrálie, kde porodila dceru Klárku. Dnes se věnuje jiným projektům – nedávno natočila například druhou řadu Osady.

Zdroj: TV Nova, ahaonline.cz, super.cz, blesk.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů