12.5 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůLifestyleVeronika Žilková odhalila pravdu: Pecháčková je muzikálovou hvězdou díky ní

Veronika Žilková odhalila pravdu: Pecháčková je muzikálovou hvězdou díky ní

Nadějná mladá herečka Michaela Pecháčková se proslavila rolí v seriálu ZOO. Tam se teď potká s Veronikou Žilkovou, která prozradila, že se tím kruh uzavřel. K jaké roli jí pomohla?

Když přijala herečka Veronika Žilková roli uklízečky Petry Hubáčkové v seriálu ZOO, těšila se hlavně na mladší kolegyni Michaelu Pecháčkovou.

„Byla jsem nadšená, protože když jsme hledali do muzikálu Okno mé lásky hlavní představitelku, tak jsem v seriálu ZOO zahlédla Míšu Pecháčkovou a pozvali jsme ji díky tomu na konkurz. Je to můj kůň, kterého jsem přivedla do divadla, a jsem potěšena, že jsem dostala šanci potkat se s ní před kamerou. Kruh se hezky uzavřel,“ řekla pro televizi Prima Žilková.

Michaela Pecháčková jako Sid Anna Novotná (foto: se souhlasem FTV Prima)

Velká záhada

Také prozradila, že bude mít její po tajemství, které zatím zná jen ona a scenáristé. „Jdu do ZOO a nesu si s sebou tajemství, které prozatím ví jen scenárista a já. Před diváky ho necháme ještě ukryté. Začnu tam pracovat z jediného důvodu, protože se chci dostat k někomu, s kým mě pojí minulost.

Herci už znovu natáčí, a tak se mohou diváci těšit na nové příběhy. A jak prozradil David Gránský, ani o něj nakonec fanoušci nepřijdou. Před kameru se chystá znovu v říjnu.

Nesvačilová zase za potvoru

Žilkovou doplní také Denisa Nesvačilová, která si zahraje potvoru Dominiku Skoupou, nevlastní sestru Kamila Ovčíka. „Kudy se přežene Dominika, tudy se valí problémy. Je to velmi chytrá a nebezpečná žena. Má rozjetých víc plánů, ale zdá se, že všechny její cesty vedou k Lucce Šteflové a Marku Němcovi,“ nastínila svou roli Nesvačilová.

Do ZOO naskočil také Martin Preiss, do kterého by se měla zamilovat Alice Novotná!

Zdroj: FTV Prima, Instagram, zeny.iprima.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů