16.6 C
Prague
Čtvrtek, 2 května 2024, 11:05
- Reklama -
DomůLifestyleDiváci se mohou těšit na nové díly seriálu ZOO i v létě

Diváci se mohou těšit na nové díly seriálu ZOO i v létě

Kdo se bál, že se musí v létě obejít bez oblíbených hrdinů? Televize Prima oznámila, že nové díly uvede i v létě. Budou však dostupné jen předplatitelům platoformy Prima Plus.

Ve čtvrtek 29. června uvede Prima poslední díl seriálů ZOO na televizních obrazovkách. Ten samý den uvede také na své platformě Prima Plus první předpremiéru podzimních dílů. Každý další by měl vycházet co dva týdny. Diváci, kteří sledují seriál v televizi, si musí počkat do září. Co nás čeká v posledních dvou dílech, které se na obrazovkách do léta objeví?

Pro Míšu Pecháčkovou byla role Sid první velkou příležitostí (foto: se souhlasem FTV Prima)

Parkour, nebo život

Úterní díl s názvem Parkour, nebo život bude o Sid, která si musí zvyknout na novou pozici ve firmě.

Zároveň nechce přijít ani o práci v zoo a taky trávit nějaký čas s Haďákem. O funkci se proto bude dělit s Alicí. Sid se radí s holkama, jak dát rodinu po tragické události do pořádku. Jedním z doporučení je otěhotnět – a Sid se nad tím vážně zamýšlí. Situace se Sidonií a Alicí se komplikuje, Sid musí pořád jezdit do firmy a řešit situace a problémy. Daří se jí to i za pomoci Haďáka, ale i tak je to vyčerpávající. Nakonec se rozhodne pro radikální řešení, Alice si však nic takového nepřeje.

V zoo došlo k dalšímu zranění v důsledku parkouru. Brázda to jde vyšetřovat. Parkourista má něco s nohou a v důsledku jeho neopatrnosti se zranila antilopa. Nebude to levné. V zoo přemýšlejí, jak do budoucna těmto případům zabránit. Alberta napadne, že by se prevence dala spojit s jednou jeho propagační akcí. A rozhodne se zaangažovat Kristýnu. Kristýna, která přijde s tím nejlepším nápadem, ho trochu podezřívá, že je to jen záminka, jak jí být na blízku, Albert to ale popírá. Nakonec má Kristýna nápad, jak to vyřešit a povede se jí úspěšnou akcí navýšit Albertovu prestiž.

U Viky to vypadá na náročný den. Danuše jede pracovně pryč, a tak bude mít Viky na krku Bena se Sofií. Naštěstí má k ruce milujícího Filipa. V zoo se ale za Filipem zastaví jeho kolega olympionik a láká ho na mejdan. Zdá se, že Filip neodolá. Mezitím dostane Viky mimořádnou pracovní nabídku, kvůli které ale musí neprodleně odjet do Prahy. Hodí Filipovi na krk všechny tři děti, a tak z pařbičky sejde. Filip s tím není úplně spokojený, ale Pekař mu vysvětluje jako malému děcku, že takhle vztahy fungují.

U Charlieho se objeví Břéťa a ptá se na jeho vztahy s Annou a Marií. Charlie se snaží zůstat nad věcí, ale rozhodí ho to. Ovčík totiž nahlásil ztrátu svých věcí. Charlie se radí s Markétou co a jak, Katce raději nic neřekne. Ukáže se, že Ovčík na seznam ukradených věcí přidal hodně položek, které nebyly předmětem Charlieho akce. Charlie neví, jestli se Anně s Marií dá věřit.

Haďákovo zklamání

Ve čtvrtečním díle bude Sid s Adamem plánovat založení rodiny.

Dokonce se baví o jménech svých imaginárních potomků. Sid je plně zapojená do chodu firmy, dělá prezentace, chodí na schůzky, není často doma. Když se Alice dozví o jejím a Haďákově záměru, zhrozí se. Sidonie to musí Sid rozmluvit a taky to udělá. Haďák je překvapivě zklamaný.

Filip a Viky vymýšlí program na večer. Vypadá to, že ho stráví s dětmi, dokud nezavolá Rusek a neohlásí se, že jim chce předat peněžní výhru ze soutěže duetů. Předání proběhne spektakulárním způsobem v baru. Při úvahách, co s penězi, si Viky vzpomene na dětský domov a ředitelku Kalinovou. Domov se momentálně nachází ve složité finanční situaci. Viky se proto rozhodne vypomoct a při předávání podpory zažije příjemné překvapení.

Do zoo dorazí známá influencerka, která chce natáčet neotřelá videa se zvířaty. A přestože je Roklová z takové případné propagace nadšená, zvedají se i nesouhlasné hlasy – např. Jírů nebo Brázda. Nakonec se ukáže, že to úplně dobrý tah nebyl. Influencerka natočí video o špatném psychickém stavu zvířat v zoo, čehož se chytnou další média. Roklová by ráda dala věci do pořádku, ale zdá se, že už je pozdě.

Břéťa zjišťuje informace o Charliem, kde se dá. Zajde i do útulku a mluví s Katčiným dědou. Ten si myslí, že by Charlie měl vědět, že se o něj zajímá policie. A tak mu to Katka řekne, Charlie dělá klidného, ale ve skutečnosti mu teče do bot. Dokonce za něj oroduje Tes u Elišky, jestli by nedokázala zařídit, aby Břéťa Charlieho nechal na pokoji, což skoro vede ke konci jejich vztahu. Břéťa ale pátrá a vyšetřuje dál. Nakonec dospěje k nečekanému rozhodnutí.

O Kristýnu se po Daliborovi kromě Alberta stále ještě pokouší i Kamil Ovčík. Chce vyhrát sázku a neštítí se použít i nefér taktiku. Náhodně ho ale odhalí Albert a Kristýnu před Kamilem zachrání. Pod vlivem této události se rozhodne sázku zrušit, s čímž Kamil nejprve nesouhlasí, ale pod tíhou důkazu o jeho úmyslech mu nezbývá než na Albertův návrh přistoupit.

Zdroj: Instagram, Prima FTV, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů