12.5 C
Prague
Sobota, 4 května 2024, 1:05
- Reklama -
DomůLifestyleDavid Gránský už zase pracuje. Manželka se synem letěla na dovolenou sama

David Gránský už zase pracuje. Manželka se synem letěla na dovolenou sama

Herec David Gránský nedávno oznámil, že si dává od natáčení seriálu ZOO pauzu. Chtěl se věnovat rodině. Jenže to vypadá, že to dlouho nevydržel! Zatímco jeho žena Nikola odletěla se synem na dovolenou sama, on trajdá po Bratislavě. Proč?

V poslední době získává David Gránský jednu pracovní příležitost za druhou. Daří se mu velmi dobře, je oblíbený. V seriálu ZOO hraje proradného Alberta Poláka, který se momentálně zamiloval do průvodkyně Kristýny, kterou hraje Sára Milfajtová. Vypadá to, že z něj bude konečně dobrák.

Dovolená v Turecku a pak hned do Bratislavy

Davidův plný diář se možná nezdál jeho ženě Nikole, se kterou má ročního syna Matea, protože nedávno oznámil, že si dává pauzu a bude se věnovat rodině. Následně odletěli na týden do Turecka k moři, společnost jim ještě dělala herečka Patricie Pagáčová s dcerou a manželem.

Kdo by si však myslel, že tím začal své volno, ten by se mýlil. Gránský odjel do Bratislavy natáčet novou řadu show Česko Slovensko má talent. A Nikola s Mateem letěli do Chorvatska sami. Vypadá to však, že si to tam náležitě užívají – i cestu letadlem zvládli na jedničku.

Rodina jim dělá radost

Tatínek mezitím pracuje. A možná, že se nakonec vydá za nimi. Gránští vypadají v poslední době jako rodinka z plakátu. Je jasné, že nějaké pracovní vytížení je nemůže rozhodit. Vzhledem k tomu, že má Nikola svou optiku v pražských Dejvicích, se dá však předpokládat, že by se jí čas od času hodilo mít manžela více doma. Tak snad to nějak vymyslí!

Zdroj: lifee.cz, Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů