5.5 C
Prague
Sobota, 20 dubna 2024, 9:04
- Reklama -
DomůLifestyleBurešová přiznala syndrom vyhoření i nízké sebevědomí

Burešová přiznala syndrom vyhoření i nízké sebevědomí

Jedna z nejpopulárnějších hereček a zpěvaček překvapila přiznáním, že se dřív potýkala se syndromem vyhoření. A také, že si vůbec nevěří! Úspěch přitom sklízí naprosto všude. I po porodu přitom jede jako zběsilá, natáčí ZOO, zpívá v muzikálech a pořádá své vlastní turné. Velkou oporou jí je jistě partner Přemek Forejt.

Sama říká, že je pyšná na to, co ve skoro 30 letech dokázala. A není divu. Je jednou z nejoblíbenějších tváří současných televizních seriálů, ačkoliv dříve se viděla spíše právě v hudbě. Špatné zkušenosti, které nechce blíže specifikovat, ji však zavedly jinam. A dnes je zaručené, že v čem se objeví, to bude hit.

Proč si ta holka nevěří?

Přesto si prý prošla syndromem vyhoření. A chtěla vše vzdát. Ještě loni na Silvestra přemýšlela, zda jí sláva za to všechno vůbec stojí. Jelikož po Novém roce naskočila znovu do ZOO, víme, k čemu nakonec došla. Když plánovala své turné, nevěřila, že někdo vůbec přijde. Nakonec má dokonce vyprodáno. Prý si takhle často nevěří, je to kvůli věcem z minulosti, které nechtěla zmiňovat. Proč ti nejtalentovanější si obvykle věří nejméně? Fanoušci by jistě potvrdili, že je Eva jejich jednička.

Eva Burešová byla během natáčení seriálu Slunečná spojována s Markem Lamborou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Burešová je v posledních letech pod drobnohledem. Není divu, že má občas všeho už plné zuby. Lidé kritizují naprosto všechno – dokonce i její úsměv! Proto nazpívala písničku s názvem Úsměv Mony Lisy, která získala velký úspěch. Zpívá v ní o tom, že se nepřestane smát jen proto, že se to lidem kolem ní nelíbí. A na Instagramu si vypnula komentáře. Žije se jí tak lépe.

Na svých sociálních sítích je velmi upřímná, což fanoušky pochopitelně baví. Na to, že má doma dvě děti, dům, psa i chlapa – a ještě je v šíleném zápřahu, má pořád dost energie. Jen aby si znovu nenaložila až příliš… Divákům by jistě na obrazovkách chyběla!

Zdroj: Frekvence 1, Instagram, seriál ZOO

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů