9.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 2:04
- Reklama -
DomůOsobnostiVeronika Arichteva toho má až nad hlavu: S manželem si nezajdou v klidu ani...

Veronika Arichteva toho má až nad hlavu: S manželem si nezajdou v klidu ani do kina

Herečka Veronika Arichteva je manželkou úspěšného režiséra Bisera Arichteva, který natočil První republiku, Kukačky, O mě se neboj nebo třeba současný seriál Zlatá labuť. Není divu, že práce má až nad hlavu. Do toho začali manželé rekonstruovat dům za Prahou – a problém je na světě. Už si ani nepamatují, kdy si došli vlastně na rande. 

Rodiče to znají. Starost o potomka, péče o domácnost, do toho práce – a na romantická randíčka už dávno není čas. Navíc začali rekonstruovat v době, která jim ekonomicky tak úplně nepřála. I proto museli dělat mnoho kompromisů. „Přiznávám, že barák je pro nás teď alfou a omegou všeho. Veškeré úsilí, finance a čas jdou do něj, ale určitě si dopřejeme i nějakou dovolenou,“ svěřila se herečka.

Řeší jen stavbu

Jsme pořád ve fázi, kdy je vše náročné, a to i ekonomicky – je to obrovský barák a doba pro rekonstrukce teď nebyla úplně příznivá, takže musíme dělat kompromisy, abychom to zvládli ufinancovat, a také zatím nevím, co obnáší mít barák. Ale je to náš sen,“ těší se, až bude vše hotové. 

„Nemáme čas jít na rande. Je to především kvůli té rekonstrukci. Když nejsme v práci nebo jeden či druhý není se synem a máme hlídání, tak většinou řešíme stavbu,“ posteskla si. Právě letos přitom budou slavit deset let od svatby. Odjedou na jejich tradiční místo v Popovičkách, kde se brali. Dokonce by chtěli pozvat celou rodinu, aby si zavzpomínali s nimi.

Biser Arichtev s Vaškem Matějovským a Veronikou Lapkovou na natáčení seriálu O mě se neboj (foto: se souhlasem TV Nova)

Nakonec si slíbili, že každý měsíc (nebo alespoň dva měsíce) někam vyrazí jen ve dvou. Jak do toho zapadá druhé dítě, o kterém Veronika často mluví? Také na něj prý není čas. „Asi bychom rádi měli ještě jedno miminko. Ale neumím si představit, že bych se stěhovala v nějakém pokročilém stadiu těhotenství. A chci si nejdřív trochu užít ten nový dům,“ řekla. „Na druhou stranu je Bisimu tolik let, kolik mu je, a mně vlastně taky. Takže musíme spěchat. Takže mi to vlastně moc nevychází,“ přiznává.

Dočkáme se letos ještě dalšího přírůstku do domu Arichtevových?

Zdroj: Instagram, ahaonline.cz, vlasta.cz, denik.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů