6.8 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 11:04
- Reklama -
DomůZajímavostiHoroskop na květen 2023: O pozornost se hlásí intuice. Sny se začnou...

Horoskop na květen 2023: O pozornost se hlásí intuice. Sny se začnou plnit

Už víte, co vás čeká v květnu? Bude to měsíc splněných přání, ve kterém se zamyslíme nad svými hodnotami. Zároveň se přihlásí o pozornost upřímnost, touha po zázemí i rodině. Na co se můžete těšit právě vy?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V květnu budete cítit silnou potřebu oprostit se od rutiny. Toužíte po lásce, rodině a zázemí. Konečně byste mohli koupit vysněný dům! Peníze na něj získáte zcela nečekaně, možná už jste si dokonce mysleli, že vás vůbec nic dobrého nečeká. S partnerem započne báječná budoucnost plná hojnosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nezapomeňte říct svůj názor. Občas se snažíte až příliš vyhovět ostatním. V rodině najdete tento měsíc velkou oporou, musíte být však upřímní sami k sobě. Co je teď vaše cesta, za čím směřujete? Žijete teď opravdu tak, jak jste si vždy přáli? A pokud ne, je prospěšné závidět ostatním? Sami jistě znáte odpověď… 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Je čas na nový začátek! Když se podíváte na úspěšné lidi kolem vás, zjistíte, že i oni vystupují ze své komfortní zóny. Štěstí nepřichází na cílové rovince, až se vám sen zhmotní. Musíte udělat první krok, který vás povede přesně tam, kde teď máte být. Vaše přirozené vůdčí schopnosti budou velmi žádané.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dejte si pozor, aby se vaše sebevědomí neproměnilo v aroganci. Poslední dobou vás trápí tolik věcí, že se uzavíráte do sebe. Tvář, kterou nastavujete světu, je však vzdálená tomu, jací opravdu jste. Probuďte v sobě to zvíře, které jde za svými sny – ať se děje, co se děje. Právě teď vám hvězdy přejí. Květen bude váš měsíc.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přejte si, doufejte a jděte za svou vizí. Hvězdy už teď konají ve váš prospěch. Sami uvidíte, že vaše přání se brzy vyplní. Nestačí však jen sedět na zadku. Musíte se konečně probudit – běžte do toho po hlavě! Pokud jste dlouho čekali na znamení, tohle je ono. Nedoufejte v zázrak, vytvořte ho.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Talent, který hledáte u ostatních, máte vy sami. Pokud se stále obáváte, jaké to bude, poddejte se síle okamžiku. Nový svět, po kterém toužíte, se před vámi otevírá! A bude mnohem barevnější, než si teď vůbec dokážete představit. Věřte sami sobě, že to dokážete. Soustřeďte se na podstatné, bude to pro vás nová cesta.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Konečně máte příležitost si něco přivydělat! Řekněte příležitosti ano, bude to pro vás znamenat zcela novou životní šanci. Už nemusíte koukat na ostatní, jak žijí život svých snů. Pokud začnete tady a teď, můžete být za tři měsíce přesně tam, kde toužíte být. Dopřejte si ten luxus a žijte. Většina lidí jen přežívá.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vaše odvaha je žádoucí. Musíte ale nejdřív pečovat o své tělo. Se zdravím hazardujete až příliš. Jezte kvalitně, spěte a čas věnujte těm, na kterých vám záleží. V příštích dnech vás bude rodina naplňovat. Dodá vám sílu, směr i energii. Nestyďte se za to, co teď cítíte. V pracovní sféře byste také během května měli potkat důležitého člověka.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Někdy vás může vystrašit, když získáte, co jste si dlouho přáli. Není však překonání strachu cestou, jak si život užít naplno? Pokud jste do teď nevěděli, kam vás život zavede, květen vám přinese odpověď. Budete však muset překonat nedůvěru ostatních, kteří vaši cestu na první dobrou nepochopí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nápadů budete mít plnou hlavu! Chce to ale také strategický plán. Váš úspěch je na dosah, nepřestávejte však intenzivně pracovat na tom, po čem toužíte. Vnímejte své soupeře, kteří se vám snaží házet klacky pod nohy. Obezřetnost je během května rozhodně na místě. V partnerském vztahu vám to však bude klapat na výbornou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Během května vás čeká důležitá změna. Vypadá to, že partner už vás dlouho tlačil do rozhodnutí, které jste se báli udělat. Teď ale přijde událost, která zcela změní vaše uvažování. Máte šanci do vaší ložnice vrátit vášeň i chtíč. Není už nejvyšší čas, abyste si ten život zkrátka užili plnými doušky? Není se čeho bát, hvězdy vám opravdu přejí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tento měsíc budete velmi intuitivní! Dojdete k důležitým poznatkům, které povedou k vašemu sebezdokonalování. Udělejte si čas na své myšlenky. Uvažte, zda hodnoty, kterými se teď řídíte, vám přináší štěstí. Vaše instinkty se nemýlí. Pokud si myslíte, že je pro vás něco špatně, dost pravděpodobně tomu tak skutečně je.

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů