DomůOsobnostiŠtěpán Benoni chtěl do armády, přednost dal rodině: Manželku má krásnou, děti...

Štěpán Benoni chtěl do armády, přednost dal rodině: Manželku má krásnou, děti ale nikdy neměli

Představitel Hynka v Kukačkách, Marka v ZOO a Ordinaci v růžové zahradě – nadaný herec má právem napilno. O své soukromí mluví jen velmi málo, a tak se příliš neví, že jeho manželkou je nádherná slovenská herečka Vladimíra Benoni, kterou si vzal v roce 2013. Děti ale nikdy neměli. Dokonce se málo ví, že jeho sestřenice je herečka Anežka Rusevová.

Ve známost vešel jako Štěpán Stránský z Ulice, dnes už je z něj ženatý muž. Dokonce letos oslaví s manželkou už desetileté výročí! „S Vlaďkou jsme se poznali v Městském divadle Kladno, kde jsem byl tenkrát v angažmá a ona zaskakovala ve hře Jaromír Jágr, Kladeňák. David Matásek hrál Jardu Jágra,“ prozradil Benoni s dodatkem, že právě Matásek jim šel později za svědka na svatbu a přednesl pro Vlaďku sonet od Shakespeara. Pochvaluje si také, že jsou oba ze stejné branže. Doma se totiž společně učí texty, což je pro

Vždy snil o kariéře v armádě. Miluje řád, který jako herec nemá. Tato myšlenka a touha ho nikdy neopustila, dnes už je prý však pozdě. „Pro vstup do armády se člověk musí rozhodnout velmi brzo a obětovat tomu všechno. U mě je to asi jen nadšení. I když nevylučuju, že možná vstoupím do aktivních záloh. O tom přemýšlím už dlouho a myslím si, že toho bych ještě pořád schopný byl.“

Štěpán Benoni má italské kořeny (foto: se souhlasem FTV Prima)

Proč nemá děti?

Pozdě je možná už také na rodinu a pro jeho manželku Vlaďku, které je 39 let. Z pohledu gynekologie by byla vnímána jako starší rodička, na první dítě je to relativně pozdě. Nebyla by ale jediná, například zpěvačka Martina Pártlová porodila první dítě dokonce až po čtyřicítce.

Zda jsou zatím důvody zdravotní nebo pár děti opravdu nikdy nechtěl, nikdy nevysvětlili. Je také možné, že potomky má a drží je v tajnosti. U Štěpána by se snad nikdo nedivil, i svatbu se mu podařilo utajit. A o manželce mluví tak málo, že jen málo lidí ví, že ji vůbec má.

Důležité ale samozřejmě je, že jsou v životě šťastní a daří se jim po profesní stránce. Ačkoliv se nedávno spekulovalo, zda se Štěpán nezakoukal do své kolegyně ze seriálu ZOO Báry Černé, byly to jen drby. Manželé Benoniovi mají stále fungující manželství plné lásky a společných zájmů. 

Zdroj: iDNES.cz, ČSFD, extra.cz

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů