5.1 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 12:04
- Reklama -
DomůOsobnostiEwa Farna bojuje s váhou už celé roky: Prodat to umí lépe než...

Ewa Farna bojuje s váhou už celé roky: Prodat to umí lépe než své písně

Na slavnostním galavečeru Ceny Anděl 2023 Ewa Farna opět ukázala, že se nebojí obléknout nějaký ten výstřední kousek. To by bylo v pořádku, pokud by brala ohled na to, že zkrátka nemá postavu, které sluší vše. To se za ty roky nepoučila?

Jsou to už tři roky, co Ewa Farna vydala píseň s názvem Boky jako skříň, kde se snažila všechny přesvědčit, že svou postavu zkrátka neřeší a miluje. Paradoxně to bylo v době, kdy začala shazovat poporodní kila, takže to tak růžové asi nebylo – na veřejnosti se ale tvářila jako ta nejsebevědomější žena pod sluncem.

Celé roky tvrdí, že je spokojená a vyrovnaná – až si na tom založila kariéru. Od puberty má výkyvy váhy a často k tomu navíc neumí ani sladit odpovídající model. Když se někde objeví, někteří se chytají za hlavu. Pořád o své váze mluví, vyjadřuje se k tomu na sociálních sítích. Kouká na staré fotografie, vzpomíná, zda byla v určitém roce při těle nebo ne. Nakonec obviňuje ostatní, že když se měnila z děvčete na ženu, prožila si neúnosný tlak. Nebylo toho už dost, Ewo?

Spojení s Leškem Wronkou

Její boj s nadbytečnými kily známe víc než písně. Ačkoliv čas od času vydá nějaký ten hit, vyhraje v anketě Český slavík nebo usedne v porotě, víc se ale mluví o tom, jak vypadá. Dá se říct, že se naříkáním nad svou postavou zkrátka proslavila.

Zpěvačka s občanským jménem Ewa Chobot pochází z Třince, má polsko-české kořeny. V obou jazycích také zpívá a získává ocenění. Objevil ji Lešek Wronka, který momentálně žije s herečkou z nekonečného seriálu Ulice, půvabnou Vendulou Fialovou. Ewa o svém objeviteli nazpívala píseň Lešek, která je na albu Leporelo. Už tehdy zněla trochu naštvaně. Nakonec se v roce 2016 jejich cesty rozešly, oba měli prý jiné představy o zpěvaččině budoucím směřování.

Manžel odešel z kapely

Populární se Ewa stala díky písni Měls mě vůbec rád, kterou znal v té době snad každý. V roce 2013 se také stala nejmladší porotkyní Superstar v Česku. Zlatého slavíka si Farna poprvé převzala v roce 2021, navázala tak na předchozí bronzové a stříbrné umístění. Je také pilnou studentkou. Dokonce ji přijali na studium práv do Varšavy, dala ale přednost kariéře – školy zanechala hned v prvním roce.

V září 2017 si vzala kytaristu Martina Chobota, se kterým randila od roku 2013. V roce 2021 z Ewiny kapely odešel. Mají spolu syna Artura a dceru Ellu.

Randila také s Tomášem Klusem, který se nechal později slyšet, že ji ve vztahu podvedl. Ušetřena nebyla tehdy ani jeho současná žena Tamara. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně, včetně své ženy. Její odpuštění se mi stalo osvobozením,“ řekl. Snad se Ewa začne víc soustředit na svůj talent – nebo se alespoň naučí svá kila nosit… Pak by byl čas vytvářet pořádné hity!

Zdroj: Instagram, blesk.cz, wikipedia.org

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů