3.7 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna 2024, 1:04
- Reklama -
DomůOsobnostiZběsilé pracovní tempo Evy Burešové děsí všechny, kteří jsou ještě při smyslech....

Zběsilé pracovní tempo Evy Burešové děsí všechny, kteří jsou ještě při smyslech. Fanoušci nechápou, co si dokazuje

Herečka a zpěvačka Eva Burešová porodila loni v létě svého druhého syna. S partnerem Přemkem Forejtem ho pojmenovali Tristan William. Kdo by však čekal, že se na nějaký čas ztratí z televizních obrazovek, ten by se šeredně mýlil. Burešová nabrala po porodu takové šílené tempo, že je třeba se ptát, kde tu energii zkrátka bere. A nebude ji to stát zdraví? 

Tristan zřejmě ještě ani nechodí, Eva už ale natáčí seriál ZOO, kde se objevuje v každém díle, zahájila své velké turné, které si dala ke třicetinám, a dokonce hraje hlavní roli v muzikálu Bodyguard. Kdy je vlastně na mateřské dovolené?

Co si Eva dokazuje?

Své sociální sítě zásobuje fotkami z koncertů, večírků i romantických chvil s Forejtem, děti však nikde. Nepochybně se jim věnuje, opak by si nikdo ani netroufnul tvrdit. Proč ale Tristana neukazuje, ačkoliv prvorozený Nathaniel byl součástí i reklamních příspěvků? Zakázal jí to Přemek? Dává mu Eva svým pracovním tempem za vyučenou? Otázkou je, zda tím neškodí spíš sama sobě. Jde o pracovitou ženu, která je rozhodnutá budovat svou kariéru velmi urputně. Je pod drobnohledem společnosti, musí snášet kritiku… A to může být na maminku malého chlapečka příliš.

Možná chce Eva rozehnat zklamání diváků ze svého návratu do ZOO. Tvůrci pro ni totiž připravili naprosto nesmyslnou dějovou linku. S Petrem to nevyšlo, podvedl jí s asistentkou jménem Ester. A ta dokonce otěhotněla. Jelikož je jejich společný syn pár týdnů na světě, muselo to být snad ještě v šestinedělí. Buď ten, kdo psal scénář, u této dějové linky popíjel… Nebo Robert Urban jen nemohl točit. Pro zachování mentálního zdraví tvůrců věříme ve druhou možnost. Jisté však je, že se v ZOO Robert ještě ukáže. Přijde na to, že Ester žádné dítě nečeká? To by byla nečekaná seriálová linka, takovou jsme tu samozřejmě ještě neměli. Co nám to jenom…

Eva Burešová byla během natáčení seriálu Slunečná spojována s Markem Lamborou (foto: se souhlasem FTV Prima)

Viky Janečková se chová stejně

A právě Viky Janečková pracuje každý den do úplného vyčerpání. Snaží se udržet firmu, a tak s malým synem v kočárku vyřizuje zakázky, v restauraci si přeje, aby nezaplakal. Každému je jasné, že to je naprosto neudržitelná situace, potřebuje pomoc od někoho dalšího. Inspirovala se Burešová ve své postavě? Nebo se snad snaží dokázat, že to všechno zvládne? Že by se snad bála, aby se na ní nezapomnělo? Ačkoliv studovala mezinárodní konzervatoř, školu nakonec nedokončila. Sama se nechala slyšet, že má jen základní vzdělání. Bojí se, zda se uživí? 

„Nechápu, co si dokazuje. Máma má být doma s dětmi, a to ona rozhodně není,“ diskutuje na sociálních sítích Aneta. „Nechápu, kde bere ten čas. Točí, zpívá, hraje v divadle? A co děti? Já nestíhám ani uvařit někdy,“ zamýšlí se Martina. „Musí být šíleně vyčerpaná, vždyť takhle se to nedá. Nechápu, kdy Eva spí,“ klaní se hereččinu nasazení Barbora.

Zdroj: seriál ZOO, Instagram, Facebook, ČSFD

PODOBNÉ ČLÁNKY

NEJČTENĚJŠÍ

- Reklama -
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů