DomůOsobnostiTěhotná Sandeva? Prachařovi asi nic jiného nezbylo, prý se chystá svatba

Těhotná Sandeva? Prachařovi asi nic jiného nezbylo, prý se chystá svatba

Několik dní se povídá, že jedna z nejkrásnějších hereček českého showbyznysu je těhotná. Sara Sandeva má prý za sebou první trimestr. Zároveň se hovoří o tom, že její partner Jakub Prachař musí být na vrcholu blaha.

Prachař se v minulosti nechal slyšet, že chce rodinu a další děti. Zatím má dceru Miu s bývalou manželkou Agátou Hanychovou. Se Sandevou si podle všeho velmi dobře rozumí a i přes drobné mráčky je jejich vztah spíš zalitý sluncem. Přesto někteří jejich blízcí přátelé tvrdí, že herečka je pořád ještě mladá a má celkem „toulavé boty“. Nedávno byla točit na Filipínách, hodně času tráví s kamarádkami. Pro každého partnera by to asi znamenalo zdvižený prst a upozornění, že musí být ve střehu.

Bojí se Prachař konkurence?

Prachař chce mít vše pokud možno pod kontrolou. To vlastně dává smysl a nikdo se na něj nemůže zlobit. Zapadalo by do toho i těhotenství jeho partnerky. Vždyť jak jinak si ženu pojistit, než s ní mít dítě? Tím spíš, že se povídá o tom, že se chystá i svatba. Což by zřejmě byla velká událost. Sara má makedonské kořeny a velkou rodinu, která se umí velmi dobře bavit. Ani jeden z páru tuto informaci zatím nepotvrdil.

Sandeva v minulosti chodila s několika sportovci, například s fotbalistou Václavem Černým. Právě s ním má podle některých jejích kolegů stále docela přátelské vztahy. I to tedy může být pro Prachaře signál, aby se rozhoupal k činům. Ne nadarmo se říká, že stará láska nerezaví. Může se bát konkurence.

Uvidíme, jak se to nakonec vyvine. Každopádně se zdá, že jejich vztah patří v českém showbyznyse k těm nejstabilnějším. Takže pokud se ukáže, že Sara není těhotná nyní, téměř jistě se to brzy stane.

Zdroje: redakce, Blesk, AHA

PODOBNÉ ČLÁNKY
- Reklama -

NEJČTENĚJŠÍ

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů